View Single Post
Vechi 17.01.2009, 15:17:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Eu nu am intentia de a discredita ortodoxia sau pe credinciosii sinceri, imi puneam doar niste intrebari referitoare la unele evenimente iesite din comun care se petrec la Ierusali, stim intradevar ca la Dumnezeu toate sunt cu putinta, dar niciodata nu trebuie sa avem o credinta oarba, nadajduiesc ca tot ce se intampla acolo e cu adevarat lucrarea ui Dumnezeu si nu doar o tactica de a atrage credinciosi pt ca atunci este foarte grav,
Dar repet , nu -ti face griji , ca-ci nimeni nu te judeca pe tine. Tu doar ai reprodus ceva si ti-ai pus o intrebare. Ortodoxia , dreapta credinta nu are nevoie de tactici marsave pentru a atrage credinciosi sau adepti precum fac sectantii , vrajitorii si alte categorii cu adevarat nevrednice. Minuni sunt la tot pasul, dar in graba noastra cotidiana le ignoram, le neglijam sau mult mai grav le nesocotim cu buna stiinta. Este de ajuns sa te uiti in jurul tau si-L vezi si-L simti pe Dumnezeu pretutindeni ( in floarea mica multicolora, in apele ce se revarsa, in miile de vietuitoare, in peisajul montan, in campiile intinse si manoase, in scancetul pruncului ce se naste, etc, etc, etc ) . Dumnezeu e pretutindeni ( si in lumina ce ni se da si in Apele Iordanului ce se intorc si in Icoanele ce lacrimeaza si-n Sfintii ce ne ocrotesc, si-n Moastele lor tamaduitoare) . Intelepciune !