Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 17.01.2009, 18:16:35
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green][SIZE=3]Scumpirile[/SIZE] [/COLOR]

[COLOR=green]Au scumpit ăștia cafeaua și țigările!… A câta oară? Cică-s produse de lux! Ca să vezi! Nici n-aș fi știut dacă nu se spunea pe TV-uri…[/COLOR]
[COLOR=green]Salariul nu l-au mărit. A rămas așa, un involuat, de multe luni…[/COLOR]
[COLOR=green]Cică suntem în criză… Asta-i ultima găselniță a guvernului… Da’ noi, românii, suntem în criză de vreo 20 de ani…[/COLOR]
[COLOR=green]Pâinea nu, nu s-a scumpit, dar a scăzut în gramaj… Kilogramul are 800 de grame și ștrudelele s-au subțiat… Nici ștrudelele nu s-au scumpit, dar abia trei la un loc de fac cât unul normal, de altădată… Da, da’ ce mai este normal la noi? Și eu care-mi propusesem să mănânc o tavă de ștrudele… Amân propunerea…[/COLOR]
[COLOR=green]Hârtia igienică - producție internă - a suferit, la fel, modificări. Au tăiat din lățime și au scurtat-o… din lungime… Prețul - e neschimbat… Riscul maxim…[/COLOR]
[COLOR=green]Despre cărți și fructe nici nu mai pomenesc! Acestea da, produse de lux… Aici prețurile cresc precum un bebeluș bine îngrijit…[/COLOR]
[COLOR=green]Și președintele ne mai aruncă așa, din când în când, câte un “Să trăiți bine!” O să trăim bine, de ce nu? Prin reprezentanții noștri. Cei cu pensii și salarii de sute de milioane…[/COLOR]
[COLOR=green]O-ho, și încă ce-o să mai trăiesc eu bine dac-o să reușesc și luna asta să-i fentez cu plata la întreținere!… Da’ când n-o să mai reușesc, ce-o să se întâmple? Cum o să mai trăiesc? Tot bine, nu-i așa, Domnule Președinte?[/COLOR]
Lasa nu mai fi suparata ca oricum nu citeste pres.ce ai scris.Uite o cafea iti dau eu ,am fiert zatul de ieri(nu,nu era mucegait).In privinta tigarilor !! nu fumez dar cine are nevoie mai gaseste chistoace ca-s degeaba.Iar cu hartia igienica de ce te superi s-a restructurat si ea ca si nivelul de trai. In rest........ce sa spun "sa traim bine!"
Reply With Quote