Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Vorbe fara nici un suport scripturistic. Cand vrei sa ma contrazici, vino cu citate la obiect, nu cu vorbr goale!
Iata textul in care se vede clar inrudirea spirituala a omului cu ingerii:
4. Ce este omul ca-ti amintesti de el? Sau fiul omului, ca-l cercetezi pe el?
5. Micsoratu-l-ai pe dansul cu putin fata de ingeri, cu marire si cu cinste l-ai incununat pe el. (Ps.8,4-5)
|
Domnule Iustin, eu am venit cu citate cand am vrut sa demonstrez ceva. Intr-o postare anterioara, recenta, am demonstrat cu argumente din Sfanta Scriptura de ce cred ca Domnul Iisus Hristos, pe Muntele schimbarii la fata (Luca 9:28-36), a stat de vorba cu doua persoane vii: Ilie care a fost luat la cer cand inca era in viata si Moise, care a murit dar a fost inviat.
Dvs. va chinuiti sa demonstrati ca Domnul Iisus Hristos a stat de vorba cu un om viu (Ilie) si cu fantoma unui mort (Moise). De aceea va solicit din nou sa veniti cu argumente din Sfanta Scriptura in care se face o comparatie intre ingeri si sufletele mortilor ( pentru ca dvs. sustineti ca sufletul unui mort, neinviat, este asemenea unui inger).
Despre cei inviati, stiu si eu ca vor fi ca ingerii:
"La inviere... vor fi ca ingerii lui Dumnezeu in cer"(Matei 22:30).
Dvs. incercati sa spuneti ca Moise, fara sa fi fost inviat, era asemenea unui inger. La aceasta trebuie sa veniti cu argumente.