View Single Post
Vechi 18.01.2009, 02:19:28
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]N-ar fi mai bine ca femeile sa-si puna cenusa in cap, rochie din sac - nu rochie sac! - lungă până-n pământ, legata pe mijloc cu funie de tei și-n picioare cu gumari... Te-ar multumi? [/COLOR]
[COLOR=green]La barbati nu ma intereseaza. Oricum, ii dispretuiesc, mai ales pe cei fanatici care, dupa o anumita varsta, uita ce-au fost...[/COLOR]

http://www.youtube.com/watch?v=OBcOytc0vfw

[COLOR=green]Ca sa va amintiti ce-ati fost odata!...[/COLOR]
Draga Silverstar, daca te referi la cum a fost IoanHodean, atunci trebuie sa ne prezinti moda bebelusilor, caci el acum 16 ani era nounascut.
Noi cei mai in varsta, am purtat tot felul si mini si midi. Eu pana la 14 ani am prins inca moda cu rochiile largi pe jupon: o moda foarte feminina, dar cum se tinde spre uniformizarea aspectului la amebele sexe, stiut fiind ca barbatii vor arata ca femeile, nu e de mirare ca tinuta lor seamana tot mai tare. In plus barbatii au ajuns sa-si lase parul lung si sa-si faca permenent, etaland niste bucle de invidiat, iar femeile, se tund, unele "zero", altele scurt, precum barbatii. Am fost socata sa vad barbati cu cordeluta in par, care pare sa fie f moderna acum.
Reply With Quote