View Single Post
Vechi 14.12.2006, 09:04:06
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

cum sa nu existe a 2 a casatorie, pe ce lume traiesti? normal ca exista si exista si a 3a (maxim). Nu conteaza ca se numeste binecuvantare sau alt nume, important e ca se poate, se perimite.
Poate sa divorteze sa se recasatoreasca cu o pers cum trebuie si daca vrea si are timp poate sa-l puna si pe pacatos pe un acatist cand oricum se duce sa isi dea pt ea si familia ei, dar asta nu inseamna sa isi compromita viata stand cu el.
In primul rand ca biserica ii da voie sa divorteze in conditiile date altfel incurajeaza pacatul. Pai hai sa ne gasim cu totii amanti ca ni se permite atunci, si sa ne distram cat putem! Si altii sa tina post si sa se roage pt noi-ce misto!
Eu gresesc si altul plateste...deja am fi toti tentati...ca teoria ta mai ca te indeamna la pacat...mai ma gandesc si la cazul cu sf Augustin sau Ciprian , ma vad sfanta si ma apuc si de vrajitorie ca de Sf Ciprian s-a intors poate ma intorc si eu, nu? Hai sa ne facem cu totii vrajitori sau sa curvasarim ca uite sfintii s-au intors si sa ne inchipuim ca suntem sfinti cu totii, si in curand iadul ne inghite!
"Dar gandeste-te..in logica ta Dumnezeu Tatal Il uraste pe Fiul..pentru ca L-a pus sa se sacrifice pentru niste nemernici...tu crezi ca L-a urat trimitandu-L in lume si punandu-L pe Cruce"

Nu L-a pus fortat El a fost intru totul de acord si am mai zis: nimeni nu se copara si nu se va compara cu El vreodata. E o exceptie si noi nu vom fi niciodata la nivelul ala.
Acum raspunde si tu te crezi sfanta cumva?

Reply With Quote