View Single Post
Vechi 18.01.2009, 18:13:02
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

@ BogdanF2
Pe banda magnetica sunt scrise cam 2 sau 3 track-uri. Informatiile contin detaliile despre numele celui care are cardul, numarul de cont, etc dar nu am vazut nimic cu 666.
Ce e drept mai apar niste numere care probabil fac parte din algoritm dar atat. Fiecare banca are algoritmul ei dupa care codeaza informatia care apare scrisa pe banda magnetica.

@ mihailt
Au inceput ereziile de mult si sunt si multe.
Unii vorbesc de Nibiru, altii interpreteaza intoarcerea "zeilor" pe baza unor texte din VT, altii vorbesc de o apocalipsa nucleara, altii de o cometa, altii de o ploaie de meteoriti.
Culmea e ca apar si filme pe subiectele astea insa nu apare niciun film la TV cu cipul. :)
Oare de ce?
Parintele Iustin Parvu a vorbit si a tras un semnal de alarma care a miscat toata lumea ortodoxa romana insa nimic la TV. E o stire importanta faptul ca si-a cumparat o geanta scumpa nu stiu ce vedeta si asta nu e o stire importanta????? Mai sa fie...

Printr-o logica simpla as putea spune ca nu vor sa vorbeasca despre cip ca fiind semn al satanei.

@ mihairapcea
E cea mai buna idee dintre toate. TREBUIE sa ne organizam si trebuie sa fim transparenti pentru toata lumea cu privire la ce vrem si cu privire la pericolul insemnarii.
Am sa iti scriu diseara un email la adresa pe care ai postat-o si vreau sa luam legatura.
Reply With Quote