View Single Post
Vechi 18.01.2009, 19:50:06
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Oare de unde rezulta , din ce-a spus Mihail ,ca nu exista soarta ? Poate soarta celor 155 a fost ca ei sa fie salvati nicicum sa moara !Nu zic ca pilotul nu are nici un merit darrr ..fara voia lui Dumnezeu degeaba era el lucid si nu intra in panica.Dupa parerea mea ,soarta este voia lui Dumnezeu . .El ne-a dat libertatea de a alege (vezi Adam si Eva )si cred ca ,raul (necazuri ,boli ) nu este impus de sus .Raul , de fapt , este lipsa binelui asa cum intunericul este lipsa luminii Chiar Domnul IISUS ne spune ca ,,Lumina a venit in lume si oamenii au iubit intunericul mai mult decat Lumina-caci faptele lor erau rele,, De aici rezulta ca nu de la Dumnezeu ne vin relele ci ele sunt o consecinta a faptelor noastre (-care nu sunt bune )care nu sunt in concordanta cu armonia lui Dumnezeu. Asa ca .cei 155 din avion au avut o lectie de invatat .Sper ca le-a fost de folos. Cat despre vise..sunt vise si vise..cum sa nu le iau in consideratie daca ele exista.Toti visam si pacatosii si credinciosii. Pai ce sa cred ca nu sunt de la Dumnezeu ? Un ex care -mi vine acum in minte sunt visele faraonului ,pe care le-a talmacit Iosif .Ele erau de la Dumnezeu si-l avertizau pe faraon ce va urma.Iosif a spus ca inerpretarile sunt de la Dumnezeu . Deci ,cred ca ar trebui sa le selectam si sa nu le bagam pe toate in oala potrivnicului .. dar nici sa devenim superstitiosi .
Reply With Quote