View Single Post
Vechi 18.01.2009, 20:32:39
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit mai de graba spus....fara Revolutie = Involutie

„Dacă ne-am găsi în Turcia, am cumpăra pâine pe bani turcești, dar asta nu înseamnă că ne-am turcit. ”

Parintele Arsenie Papacioc generalizeaza situatia actuala ori n-o cunoaste indeajuns de bine, mergand astfel pe ideia Parintelui Porfirie, iubirea inainte de toate... Nimic rau pana aici... Daca aceasta ar fi insa respectata de conducatorii nostri si ar actiona conform vointei poporului, lucru pe car enu-l fac. Dorm cu totii in bocanci, si altii ne-au luat drept cobai...
In rest se simte din mesaj influenta arhieresca, ce incearca a-si spala imaginea prin glasul unui alt mare duhovnic...

Ca sa fim realisti, pe langa spusele Parintelui Arsenie Papacioc, noi cei din lume mai trebuie sa facem si alegeri practice, cu cip, ori fara cip. Si majoritatea crestinilor bine informati, nu vor sa fie incipuiti precum produsele comerciale sau vitele... Si pentru a-si infaptui vointa, poporul trebuie sa actioneze pe masura situatiei. Daca stam cuminti, calca astia peste noi, nici nu de baga in seama. Asa s-a facut Unirea de la 1918 ? Sa fim seriosi si realisti cu situatia actuala!
Se poate si fara cipuri! Iar cheltuielile destinate incipuirii, mai bine le-ar orienta catre adevaratele probleme din lume care au prioritate: razboaie, foamete, boli, inundatii, clima, etc etc etc
Reply With Quote