Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Am o constiinta foarte curata. Nu fur, nu mint, nu hulesc, nu judec si ma arat lumii exact cum sunt, nu ca o ipocrita. Pe tine te acuz de fariseism, de neincredere in oameni, de lipsa de personalitate si caracter. Cum iti permiti sa-mi pui la indoiala o afirmatie? Ai argumente? Argumentele tale nu ale altora! Eu nu-ti cer nici sa crezi, nici sa ma crezi. Atat iti cer sa nu hulesti! Si, daca nu-ti convine prezenta mea, atunci - ocoleste-ma! Bine?[/COLOR]
|
Concluzia mea este ca tu nu ai nicio treaba cu ortodoxia .Tu ai voie sa-ti permiti sa ma faci in toate felurile dar eu nu am voie sa-mi permit nimic fata de tine,deja ma faci sa rad,Iti doresc sanatate si poate....minte cat mai multa...daca ai ...cred ca trebuie sa inveti cum sa ti-o folosesti...

Am incheiat toata discutia cu tine,nu mai vreau sa aud de tine,pur si simplu m-a uimit ceea ce faci tu,esti clar CIUDATA FORUMULUI,multa sanatate.Si inca ceva,vad ca argumente si parere despre ce zic Sfintii Parinti nu ai dar jigniri si critici la adresa mea ai de parca eu as fi zis sa nu credem in vise.