Citat:
În prealabil postat de danyel
ARHANGHELUL! tu spui o poveste veche cu tenta sectara care-mi este cunoscuta, tu ai smerenia necesara sa ingenunchezi si sa-ti marturisesti pacatele in fata unui preot?, nu prea cred, tu zici ceea ce zic toti protestantii, "ma iarta Dumnezeu, nu-mi trebuie preot nu"? Te rog eu ca sa nu cazi in ratacire, cerceteaza mai bine credinta ortodoxa si taina preotiei nu te lasa influientat de fel si fel de sectari, pt ca vei ajunge din rau in mai rau, si nu-i vorba de intermediari, crezi ca ortodocsii nu stiu ca Hristos este singurul Mijlocitor si Mantuitor? sau ti-a inveninat cineva credinta? roaga-te Domnului sa-ti descopere credinta si sa te ajute sa iesi din rataciri, Domnul sa te binecuvinteze!
|
An Biblie Domnul Nostru Isus HRISTOS nu spune ca trebue sa mergem la Preoti ci la Dumnezeu si la EL.Cum explici asta??????? Si eu nam zis ca Preotii sunt un rau doar ca oamenii ai cam divinizeaza si ei accepta.Dar sunt sigur ca nu toti Preotii accepta aceasta divinizare.Sa stii ca sunt oameni care nu sunt Preoti si au mai mare trecere an fata Domnului si asta spune cam multe. Crezi ca daca teai spovedi an fata acelui om Dumnezeu tear auzi???????