Citat:
În prealabil postat de vladsergiu
AM urmarit filmuletul de pe youtube,si acel domnea spunea printre altele ceea ce se stie,ca vor sa desfinteze banii,si intreaga avere a omului sa fie stocata intr-un microcip.intrebarea este,ce sa faca cu acest microcip.Sa-l implanteze in brat,sau sa ramna pe o cartela.Varianat a doua mi se pare acceptabila,cea cu implnatul insa,oamenii de stiinta europeni au descoperit ca este daunatoare,si din cate stiu s-a renuntat la aceasta idee.A ramasa insa ideea unui card unic,cu toate datele stocate pe el.Daca ar ramane asa,eu unul nu asa avea nimic impotriva,numai sa nu se faca un implant,ca este daunator.
|
Da Vlad,ai partial dreptate,intii va fi pe o cartela unica,care va unifica toate cartelele (visa,mastercard,americanExpress,etc...) apoi aceste cartele se vor fura in mod masiv ( 9/11 -ul cartelelor aranjat tot de guvernanti ),va fi mare nebunie in presa,media...oamenii vor striga ca economiile lor se duc pe apa simbetei,vor cere solutii reptilienilor bogatani si acestia vor veni cu solutia:cip implantat pe mina dreapta sau frunte ( mai greu hotii sa-ti taie mina sau capul )
Acum in media nord-americana se face vilva mare cu copii mici asasinati,ale caror corpuri nu sint gasite,de asemenea persoane disparute,mai ales copii mici...aceasta tendinta se va accentua pina la paroxism ( parca si in romania este ceva cu Elodia,ceva fara de sfirsit...totul este coordonat international de serpalai )...oamenii vor tipa dupa solutie...unde ne sint copiii sau oamenii disparuti...iar reptilienii pac cu solutia...cipul multifunctional,si pe rol de gps.
Ceea ce nu vor sa stim,este ca prin acest cip ne vor controla mintea.Este realizarea stiintifica a ceea ce demonii fac cind ne amagesc pe noi oamenii.Desi nu pot intra in mintea omului botezat,de unde au fost izgoniti....se invirt in jurul ei,si prin propuneri necuviincioase,ispitiri...o citesc cumva.
La fel si cipul,va citi undele emise de creier si in functie de forma si intensitatea acestora,le vor asocia cu anumite activitati pe care le face omul ( aceasta explicatie nu e stiintifica,sper ca v-ati prins )...si atunci vor trimite prin cip impulsurile care vor inhiba sau amplifica o anume manifestare.De ex vrei sa te rogi...te citeste...si iti trimit o durere de masea,sau tiuituri sau mai stiu eu ce...si adio rugaciune.
Se pare ca atentatul terorist din Oklahoma savirsit de un sergent american,a avut la baza un astfel de cip implantat in ceafa bietului om...evidenta ca l-au condamnat la moarte si executat.
Despre evrei e mult de spus,am sa-ti dau in urmatorul mesaj ce cred unii evrei simpli despre mesia ( mesiah )