View Single Post
Vechi 19.01.2009, 16:38:31
iuliana21 iuliana21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Locație: Bucuresti
Implicit cipuri

Doamne ajuta! Eu cred ca trebuie sa fim constienti ca ne asteapta vremuri grele si ar trebui sa ne straduim atat cat putem sa ne rugam, sa postim!Consider ca cipurile sunt o modalitate de lepadare de Hristos (dupa cum scrie in Biblie) si mi-este groaza cand ma gandesc ca nu voi fi suficient de curajoasa si intarita in credinta astfel incat sa nu accept (pentru ca neacceptarea va implica multe neajunsuri si nu stiu cum le voi face fata, doar cu mila si ajutorul Lui Dumnezeu); cred ca daca ne-am mobiliza cu totii am putea sa facem ceva astfel incat sa impiedicam acest lucru..doar ca nu toata lumea e suficient de informata, ceea ce se da la Tv este insuficient iar oamenii nu iau in serios acest lucru.Trebuie sa tinem cont de ceea ce spun marii duhovnici, oameni cu viata sfanta! Chiar daca Parintele Arsenie Papacioc considera exagerata manifestarea Parintelui Iustin Parvu DEOCAMDATA un lucru cert este ca ne asteapta vremuri grele, cip-urile nu sunt inofensive!
SA ne ajute Bunul Dumnezeu sa nu ne lepadam de El, sa ne intareasca in credinta, sa ne dea mult curaj si sa nu uitam ca nu foloseste omului daca va castiga lumea intreaga dar isi va pierde sufletul!
Doamne Ajuta!
Reply With Quote