View Single Post
Vechi 19.01.2009, 20:33:17
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vladsergiu Vezi mesajul
Tocmai ce am venit de la catolici,unde s-a tinut o slujba in comun.
La ortodcsi s-a tinut vecernia mare,la care s-au adaugat citiri din 3 pericope dein Iezechiel,si din Epistola catre corinteni a Sf Ap Pavel.Rugaciuni speciale nu au fost la ortodocsi,dar la catocili,vecernia a fost preserata cu ectenii pentru unitate,cu cantari care le stiu amblele rituri,precum Sfinte Dumnezeule,glas 5.
A fost emotionant cand ne-am dat sarutul pacii,si orice ar zice cei de pe aici,a fost un moment tare frumos,care as dori sa fie eternizat.
Cat despre cei care aduc aici poze cu satnisti,eu cred ca ei sunt cu musca pe caciula.Ura lor nu merita combatuta,nici macar comentata.

Nu ai inteles oare, frate Vlad, ca Monica a folosit in spatele intrebarii o ironie fina, dat fiind ca s-a declarat deja anti-ecumenista convinsa?
Si nu stii ca rugaciunile in comun cu ereticii atrag dupa sine caterisirea clericilor ce au participat la ele, precum si AFURISIREA mirenilor, care de asemenea, au onorat cu prezenta lor aceste rugaciuni in comun cu heterodocsii/cacodocsii/ereticii spune-le cum vrei, ca oricare dintre cei termeni mai inainte folositi sunt sinonime? Conform Sfintelor Canoane 45 si 46 ale Sfintilor Apostoli. O data acest lucru de a participa la rugaciunea catolicilor infaptuit, ti-ai atras deja infricosatoarea afurisire a Domnului, asta in caz ca vei persista in mandria ta in erezia ecumenista a lepadarii de Hristos si de Maica Domnului si de toti Sfintii Lui, chiar daca din gura il recunosti pe un alt Hristos care-i de fapt mamona, diavolul Lucifer, capetenia iadului si a tuturor demonilor...
Si te rog, lasa la o parte mandria...nu-ti ajuta la nimic...decat ca te vei chinui si mai rau in continuare...vei simti iadul inca din timpul vietii tale de aici de pe pamant...

R.
Reply With Quote