20.01.2009, 03:27:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
|
|
Citat:
În prealabil postat de vladsergiu
Tocmai ce am venit de la catolici,unde s-a tinut o slujba in comun.
La ortodcsi s-a tinut vecernia mare,la care s-au adaugat citiri din 3 pericope dein Iezechiel,si din Epistola catre corinteni a Sf Ap Pavel.Rugaciuni speciale nu au fost la ortodocsi,dar la catocili,vecernia a fost preserata cu ectenii pentru unitate,cu cantari care le stiu amblele rituri,precum Sfinte Dumnezeule,glas 5.
A fost emotionant cand ne-am dat sarutul pacii,si orice ar zice cei de pe aici,a fost un moment tare frumos,care as dori sa fie eternizat.
Cat despre cei care aduc aici poze cu satnisti,eu cred ca ei sunt cu musca pe caciula.Ura lor nu merita combatuta,nici macar comentata.
|
Nu este vorba de ura ci de clarificare,adica sa nu amestecam ce e bun cu ce e rau.Ecumenismul este o miscare satanica infiintata de francmasoni cu sprijinul evreilor.Cum adica rugaciune in comun?Da,rugaciune in comun dar mai intai sa se converteasca catolicii la ortodoxie si toate celelate secte sa sa boteze in Biserica Ortodoxa si dupa aia se pot ruga impreuna fara nici o problema pana la adanci batraneti.Sarutul pacii de care zici este de fapt sarutul cu care Iuda l-a tradat pe Dumnezeu,ca sa ma exprim mai clar:sarutul lepadarii,nicidecum al pacii.
Canonul 45 al Sfintilor Apostoli
[COLOR=darkred][SIZE=-1]Episcopul, sau prezbiterul, sau diaconul, impreuna cu ereticii rugandu-se, sa se afuriseasca numai; Iar de au dat lor voie, ca unor clerici a lucra ceva, sa se cateriseasca. - PIDALION (Carma Bisericii Ortodoxe)[/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
|