Citat:
În prealabil postat de nadia.r
In fiecare zi,ma rog pentru linistea sufletului meu,daca ma las influentata de ce e rau,cuvinte urate,certuri,contraziceri atunci gandesc ca ei si incercand sa ma razbun cad in pacat.Dumnezeu prin invataturile sale ne ajuta sa ramanem calmi,buni ,trebuie doar sa citim din suflet,De ce sa jignesc pe cineva fiindca s-a nascut intr-o alta religie decat cea ortodoxa?Ce castig?Nu cunosc toate detaliile acestei religii musulmane dar cum sa atribuim lor terorismul sau alte nelegiuiri,cum sa ne atribuie crestinilor violuri,homosexuali si alte pacate grave?E strigator la cer ce se intampla in lume dar acei care o fac cu siguranta nu cred in nimic,sunt doar atei.Sa nu uitam ca nu exista padure fara uscaturi,nu toti crestinii botezati cred in Dumnezeu si urmeaza cuvantul lui,e o cruda realitate.
|
Da, tu ai dreptate, nu trebuie sa jignesti pe nimeni, ca de aia esti o crestina!
Insa, trebuie sa-ti spun ca uite acum ca un grup Al-Qaeda a rapit pe varul sotului meu, care a plecat in Filipine sa ajute oamenii saraci de acolo, prin Crucea Rosie, trebuie sa intelegi ca ei sant musulmani, si prin Kuran ei accepta ca oricine nu este de religia lor sa fie inlaturat, omorat, astfel ei au 72 de fecioare vergine la moartea lor.
Acuma, cinstit vorbind tu chiar crezi?
Allah al lor e plin de razbunare si indeamna la ucidere, oameni nevinovati, pe cand Dumnezeu este milostiv si zice ca a ucide este un pacat de moarte.
De asta tu nu jignesti, pentru ca ai crescut in religie ortodoxa, crestina.
Tu ce parere ai? despre Al-Qaeda? ei sint musulmani prin definitie. Ti se pare corect? normal?