Subiect: Despre PARINTI
View Single Post
Vechi 20.01.2009, 21:02:29
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit pentru Silverstar si Traditie

Mi-ati frant inima ! Sper sa reusiti sa treceti peste tot ce v-a mahnit si marcat negativ,daca nu ati reusit pana acum,.va doresc din tot sufletul sa se intample cat mai curand...poate chiar in seara aceasta.Va inteleg ,stiu cum e..nici eu nu am o relatie asa cum mi-o doresc cu ..mama.M-am zbatut sa inteleg unde am gresit -unde am gresit eu ! De ce simteam diferenta pe care o facea mama, intre mine si fratele meu ,.de ce mai tot timpul avem pareri diferite si discutiile sunt in general la modul general? de ce ?de ce cand (rareori)ma,,plangeam" tatalui meu imi spunea mereu aceleasi cuvinte : e mama ta -asta insemnand sa n-o judec, sa nu comentez..chiar daca ea nu avea dreptate.Tata, o lumina in viata mea, ne-a iubit fara conditii si o iubea si o respecta in mod deosebit pe mama lui ...tata nu mai e cu noi de un an si o luna si acum ,cand am neintelegeri cu mama mi-amintesc de vorbele lui...si tac..si totusi asta nu atenueaza inca urma durerii si nici nu da raspunsuri la ..de ce ? .stiti cum e ..s-a inchis rana dar nu s-a vindecat. Dar daca eu nu am reusit , voua va doresc sa treceti peste tot si sa va fie bine.
Reply With Quote