View Single Post
Vechi 20.01.2009, 22:26:03
ancah
Guest

Implicit

Cu siguranta ai dreptate Cristian. Nu este insa si experienta mea. Eu am vazut ca oamenii inclinati spre pacat se cauta unul pe altul; se simt bine unii cu altii, sunt pe aceeasi lungime de unda, se inteleg perfect intre ei. Din clipa in care doresti sa te cureti nu te mai potrivesti in acele cercuri; inima ta bate altfel, te atrag alte idei si vrei sa faci alte fapte ca pana acum. Acest lucru, neinteles de cei din jur, te face de neinteles celor care te stiau si fumator, si chefliu, si vesel si fara principii, coruptibil si mai stiu eu cum. Dorinta de a te curata de pacate te apropie de oameni, care ca si tine incearca acelasi lucru. Acestia nu sunt prea numerosi; de fapt sunt chiar putini la numar. Dar Dumnezeu in marea Sa mila, are grija de noi si ne aduna, oriunde ne-am afla in lume. El stie cat este de greu acest drum si cat de singur esti; doar tu cu Dumnezeu; si aflat in singuratate, El iti trimite semeni aflati pe acelasi drum al curatirii de pacate, si dintr-odata vezi ca nu mai esti o exceptie, ca nu esti singur, ci ca mai sunt oameni, care ca si tine, sunt cu gandul la Dumnezeu si ca si tine, cauta comuniune. Sa incercam ca, aflati pe acest drum, sufletul nostru sa nu devina arid, ci sa ramana viu si tot mai plin de dragoste.

Dealtfel mie mi-a placut mult ce s-a scris despre moda. Ce-i drept nu e pentru barbati. Si in orice caz nu este o obsesie, ci doar o tema, care se poate discuta cu mai mult sau mai putin umor, ceea ce s-a si facut, fara sa-i neglijam pe Sfintii Parinti. Avem nevoie si de putine clipe de destindere in aceste vremuri tot mai grele. Batranete, haine grele.
Reply With Quote