View Single Post
Vechi 14.12.2006, 19:22:26
Annamarria Annamarria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2006
Implicit

hahaha. ma faci sa rad, n-am intalnit o gandire asa gresita. nu in sensul ca ceea ce gandesti tu e gresit, ci faptul ca pur si implu nu intelegi ce spun altii. Am zis eu vreodata ca ma cred sfanta? Toti absolut suntem pacatosi dar putem deveni sfinti in Isus Hristos. Nu la asta aspiram? Si tu nu crezi in faptul ca un pacatos se poate intoarce, asta e problema. Nu ai da noi sanse unui om pentru nimic in lume..sa nu cumva sa-l iert ca incurajez pacatul..s nu cumva sa intorc celalalt obraz ca incurajez pacatul...sa nu cumva sa-i binecuvintez pe cei ce ma bleastama ca incurajez pacatul...asta spui tu

Iar Taina casatoriei e doar o data in viata. As ruga un preot sau cineva cu studii teologice sa-i explice mai frumos ca vad ca pe mine nu ma intelege. A doua oara nu se face casatoria...e o binecuvantare,nu se savarseste taina, ceea ce nu e acelasi lucru.

Iar a trai cu un barbat care te inseala nu inseamna a incuraja pacatul.
Ai zis:
"Eu gresesc si altul plateste...deja am fi toti tentati...ca teoria ta mai ca te indeamna la pacat" ...daca aceasta teorie indeamna la pacat inseamna ca nu esti crestin adevarat..adica tu nu pacatuiesti ca sa nu fii pedepsit? adica nu pacatuiesti pt ca e interzis? daca n-ai plati pentru pacate te-ar tenta sa pacatuiesti?...trebuie sa gandesti mai profund de atat..a nu pacatui de frica pedepsei e calea sclavului, iar Dumnezeu ne vrea fii, nu sclavi...

Eu n-am zis sa ne facem pacatosi ca sa ne intoarcem...ce prostie, viata Sfantului Augustin indeamna la asa ceva? Nu pentru asta am pus exemplul, ci exemplul era de un pacatos care a fost intors prin puterea rugaciunii, adica e posibil ca un pacatos sa se intoarca in felul acesta. ma juta cineva sa explic mai bine? chiar nu ma simt in stare sa o fac sa inteleaga ce vreau sa spun

Reply With Quote