View Single Post
Vechi 14.12.2006, 18:54:46
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Ancah draga, si ce facem cu acest rau? Cum ajutam la inmultirea binelui si la eradicarea raului?
Trebuie sa ne unim impotriva raului, nu sa-l lasam sa ne dezbine.
Un preot misionar si cu "echipa " lui au incercat sa faca o biserica in China, ceea ce nu ar trebui sa fie asa de greu, avand in vedere ca zilnic se convertesc la crestinism mii de chinezi. Ei bine, misiunea lor a esuat, caci raul dezbinator a fost mai tare. Nu au reusi caci s-au certat intre ei. Nu am inteles acest lucru atunci, cand am auzit povestea. Dar incep sa-l inteleg acum. Sunt destui, care se baga in vorba doar pentru a dezbina. Sa ne unim impotriva lor, caci darama ceea ce noi cladim, iar diferentele dintre noi sa le rezolvam cu intelepciune, adica cu ajutorul lui Dumnezeu.Pentru mine e mai bun cel care are mici diferente fata de mine, fata de cel care trage in directia opusa. Si sa ne gandim si la cei care vin pe forum sa-si clarifice credinta sau necredinta, sunt si din acestia si in loc dau peste certuri. Nici nu-i sta bine unui crestin sa se certe, nici sa fie patimas, caci tocmai cu patimile trebuie sa luptam. Cand zic acestea, ma includ si pe mine, caci ma stiu si pe mine patimasa, o dragoste de Dumnezeu prost inteleasa. Va propun, de aceea ca atunci cand scriem, sa pronuntam cuvintele in gand cu dragoste, ca atunci cand vorbim cu Dumnezeu, si atunci ele nu vor mai avea taisul sabiei, ci caldura inimii.
Iar discutiile prea inalte, care scot in evidenta doar diferentele, miros a mandrie.
Reply With Quote