Domnilor ashtia cu buricul, sa-mi explice si mie careva ce sa ma fac fiindca eu am doua burice la burta, adica la burta mea ce s-ar vrea supta, si cum zicea stimatul Marin Sorescu, aproximativ reproduc, un pic nauc,ca Buricul cel mare, are din nascare, un buric ceva mai mic, fiind defapt buricul marelui buric, si apoi cine poate sa numere cate burice are fiecare la fiecare deget de la mana sau la degetele de la picioare, si ele bineintzeles avand fiecare, burice mai mici, cum s-ar putea zice, mici burice ... solare, dar daca a suflat cineva prin marar, asha cam ca un bondar, o solutzie de sapun si apa cu shampon, sa vezi atunci ce de baloane colorate apar, balon de balon, cu burice multiple, rotunde, parfumate, defapt multiple baloane si complexe cu multiple burice si ele complexe, jucandu-se linistite in razele solare, pana se sparg pe-nserat pe racoare.
Asha ca Te rugam:
Ajuta-ne Doamne Iisuse si ne apara ochii de baloanele ce explodeaza, fiindca shamponul si sapunul ustura adanc la pleoape, cam ca si apa de mare, sarata si plina cu shoapte, de e trasa pe nas, ori ca atomii ce se cloneaza in neshtire formand minunate si plapande baloane legate si ovalizate pe necunoscute fire, structuri atomizate cu burice ce se leaga tot prin burice, de alte baloane colorate, pe un taram copilaresc si plin de glas, intr-o zona ciudata, colorata, rapita parca din rai, pe un sunet oscilant si multiplu armonic, atat de fals si uneori rezonant. Astfel incat Fourier ni le explica pe indelete pentru a putea a le observa, daca ai de carte tainica sete, cum se ingana-ntre ele, imprumutand unele de la altele mereu cate ceva, si nu mergi pe la ore, doar asha siasha... :)
|