Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
acesta e "raspunsul" tau?
Am reluat acesat postare ca nu cumva sa spui ca ai raspuns la aceste versete.
|
Acesta este raspunsul meu (si punct, fara insinuarile cu care continuati in postarea dvs.).
Considerati ca am raspuns la aceste versete, asa cum am stiut. Alt raspuns nu am. Nu mai reluati postarea (stiu ca o spun degeaba).
Redau raspunsul, care este al meu, nu al altcuiva (nici macar al obsesiei dvs. care se numeste Ellen White):
Cred ca ati inteles gresit cele spuse de Sfantul Apostol Petru. Domnul Iisus Hristos a propovaduit, prin Duhul Sau, celor din vremea lui Noe, inainte de a avea loc potopul (cand "se pregatea corabia"). Doar opt persoane au ascultat si s-au mantuit.
Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, la fel se va intampla si la revenirea Domnului Iisus Hristos (Corabia Noastra).
"Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului omului. In adevar, cum era in zilele dinainte de potop..." (Evanghelia dupa Matei cap. 24:37,38).
Si astazi, la fel ca in zilele lui Noe, Duhul ne propovaduieste, iar noi trebuie sa ne grabim sa urcam in Corabie (credinta in jertfa Mantuitorului). Dupa aceea (dupa venirea lui Hristos), va fi prea tarziu, la fel cum a fost si pentru cei ce nu au crezut in vremea lui Noe si doar opt suflete s-au mantuit.