Subiect: Extraterestri?
View Single Post
Vechi 14.12.2006, 20:49:14
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar
Citat:
În prealabil postat de CM
Si totusi Silverstar, ce este de facut?
Un "razboi" ideologic intre "o viata cu diavolul de mana" si "o viata fara diavol de mana" este greu de sustinut pentru ca fiecare om este stapan pe ideile lui si probatoriul in domeniu este foarte greu de administrat.
Eu am mai spus, CM aici pe forum, ca putem trai in pace si armonie cu noi insine gandind frumos, pozitiv, construindu-ne raiul si binele aici. Inainte de a pune pe seama diavolului tot ce se intampla sau tot ce ni se intampla, e necesar sa vedem, sa ne interesam, sa ne informam ce
Nu am reusit sa-mi termin ce aveam de spus. Sper sa nu mai am probleme de-acum incolo cu virusii trimisi de virusologul de serviciu de duminica seara, acel Laurentiu care mi-a innebunit calculatorul.

Ma intrebai ce e de facut in cazul persoanelor care o tin una si buna, ca tot ce apare nou in viata limii s-ar datora diavolului. Nu stiu. Eu cred ca e vorba de o forma de autism care deja a inceput sa se manifeste la americani. Indaratnicia cu care sustin niste aberatii este de-a dreptul maladiva. Acesti oameni care nu fac decat sa apelze la citatele lui X sau Y nu au mai deschis de mult o carte si nici nu stiu sa o fi facut vreodata.
Am citit cu oroare cum acesti oameni pun simptomele bolii care este epilepsia pe seama faptului ca omul bolnav l-ar avea pe diavolul in el. Inseamna ca eu trebuie sa cred ca ei sunt de acord cu ceea ce a patit tanara Irina Cornici la Manastirea Tanacu din jud. Vaslui. Este odios, dar asta e concluzia pe care am tras-o. Gandirea lor este pe undeva ramasa prin Evul Mediu si daca ar putea, fara remuscare si regret, m-ar arde pe rug. Au dovedit-o in mai multe randuri prin atitudinea pe care au luat-o fata de postarile mele. Nu m-am speriat si chiar nu mi-e frica. Sunt un om care citeste, se informeaza, dornic de cunoastere si de noutati. Cand aflu ceva nou, pun mana pe carte, caut, citesc pana gasesc explicatia. Nu pot lasa nimic la intamplare si nici nu pot pune ceva pe seama diavolului pentru ca vreau o viata curata, senina, linistita. Pentru mine nu exista iad, diavol si alte asemenea cu care sunt obisnuiti cei care se dau credinciosi fara ca macar cu propria gandire, putere sa-si sustina o idee. Acesti oameni nu gandesc, ei traiesc doar prin citate. Nu au pareri, nu au idei. Este de-a dreptul de ras sa nu te poti exprima cu cuvintele tale si asta pentru ca cineva a facut-o inainte si tu crezi ca asa e bine.
Avem obligatia sa cultivam credinta la copiii, tinerii nostri, dar nu la modul cum o fac acesti falsi crestini. Nu trebuie sa speriem copiii, nu trebuie sa-i indepartam de credinta, dar nici sa crestem niste roboti. Stii ca am mai vorbit despre roboti si robotizare.
Sa vezi de-acum incolo ce curge!
Reply With Quote