Citat:
În prealabil postat de vasinec
De exemplu, adventistii nu s-au inchinat de la inceput in ziua a saptea. Au fost altii, de-a lungul timpului, care s-au inchinat in aceasta zi. Adventistii, nu s-au rusinat sa "copieze" de la baptistii de ziua a saptea. Daca asta era adevarata zi de inchinare, in conformitate cu Sfanta Scriptura, ce era de facut? Recunosti ca ce ai facut pana atunci este gresit si corectezi.
|
deci dumneata pentru Baptishti m-ai frecat atata vreme pe forum?
poi nu tzi-am zis cum este in Cer, de la CLD shtiu ca eu n-am fost pe Acolo?
de sambata seara pana luni dimineatza, a fost o seara shi a fost o dimineatza, ziua Intai, Sabatul cel Nou, shi cine vrea sa urmeze foarte bine, dar nu e obligator ca doar la Creatzie, in fiecare zi a lucrat Dumnezeu shi s-a Odihnit, deci oricare zi o potzi folosi ca zi sfanta de adunare shi de odihna... la fel shi cu mancarurile, sa nu va judece nimeni pentru mancari, ca vor sa va duca pe apa sambetei ca sa se laude cu trupurile vostre ne spune sf ap Pavel.
shi apropo de pravila, nu va este de ajuns sa va modificatzi cartzile voastre, acum vretzi shi ne ceretzi sa ni le modificam shi noi pe ale noastre? shi ca ar fi necesara o reforma? poi ce va pasa voua ce scrie in cartzile noastre pastrate in buna Randuiala de 7500 de ani?
deci "draga" vasiniec sau Mariane, "pentru ce M-ai parasit?"