View Single Post
Vechi 21.01.2009, 17:35:32
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Acolo sunt scrise, despre altii, lucruri pe care ei niciodata nu le-au facut sau in care niciodata nu au crezut.

Unora dintre noi, poate ne pasa, mai mult sau mai putin. Dar dvs. ar trebui sa va pese foarte mult. Nepasarea sau incercarea de acoperire a minciunilor, nu va duce la rezultate bune. Ganditi-va ca va fi o zi a judecatii, cand toti vom da socoteala.
poi daca e scris vre-o minciuna, nu e nicioproblema ca socoteala in ziua judecatzii va da cel ce a scris shi a mintzit, deci de ce sa-mi bat eu capul cu ceva ce nu dau eu socoteala?

iar pentru cei ce cred in minciuni, nu-tzi bate capul ca doar se convinge fiecare cum stau lucrurile in realitate, dar se pare ca pe tine te doare ca sunt adevarate ca de aia vrei sa nu mai fie scrise acolo, ca daca ar fi minciuni ai rade, dar dumitale nu-tzi arde de ras ci de plans ca de aia eshti asha ingrijorat ca acolo scrie ceva adevarat despre cei care au crezut in felul acela shi care nu trebuiesc urmatzi. Deci pe tine te doare de ce nu va urmam noi pe voi.... shi va doare pentru ca voi vretzi sa strangetzi prozelitzi, shi de unde sa-i strangetzi de altundeva decat de la noi... poi n-avetzi decat sa-i luatzi pe totzi, ca doar putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, restul nu se tem de nimeni afara de Dumnezeu shi mai marii lor intru sfintzenie shi arhierie shi ierarhie lasata de sus, de la Dumnezeu, in bisericile Sale, din loc in loc.

deci "draga" vasinec, ce este scris la noi in cartzi de 7500 de ani incoace din cele 10 zile cat ne-ar fi tzinut satana in pushcarie pe unii dintre noi, in Duhul este scris, shi aia doar Dumnezeu poate hotara shi dezlega, dar niciodata shterge... Caci de la Sfanta Treime se scrie in Veshnicie... caci gandurile shi Voia lui Dumnezeu nu sunt ca shi ale oamenilor.