View Single Post
Vechi 21.01.2009, 21:13:18
dorinastoica14
Guest

Implicit

Pentru generatia mea internetul este ceva nai nou dar deoasebit de util.Este o lume,o fereastra spre civilizatie,spre cultura si spre informare si este si mult mai ieftin decat alte mijloace de comunicare.
Pentru copii si pentru tineretul fara discernamant poate fi o mare ispita dar cum omul este fiinta rationala cred ca si pentru aestia este si folsitor.
Trebuie sa alegi din infinitatea de informatii cele care iti pot fi utile si atunci internetul este un adevarat prieten.Participarea la discutiile de pe acest forum pentru mine este de mare folos caci aflu si impartasesc experiente si trairi,primesc raspunsuri la unele intrebari sau raspund la intrebari folosind propria experienta de viata.Si socializezi cunoscand oameni si placandu-i sau nu(cunoscandu-le sufletul), fara a-i vedea sau a dori sa-i vezi ceea ce este minumat.
Si pe internet este la fel ca si in lumea reala.Te duci acolo unde iti place si vorbesti cu oameni cu care ai ceva comun.Unii merg la bordel si cauta numai placeri usoare.altii merg la biserica si se roaga altii sunt impatimiti de jocuri de noroc si exemplele pot continua.
Asadar as parafraza proverbul "spune-mi cu cine te ei ca sa-ti spun cine esti" astfel "spune-mi pe ce saituri intri ca sa-ti spun cine esti"
Reply With Quote