Subiect: secte
View Single Post
Vechi 21.01.2009, 21:15:33
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Gandirea e moderna, dar vezi, de-a lungul vremii cand lumea zacea intr-un analfabetism major, nu se putea pune in aplicare conceptul? ce s-a intamplat cu milioanele de oameni analfabeti care nu au avut binecuvantarea de a citi un verset din Scriptura pt a ajunge la cunoasterea intelecta a lui Hristos, s-au pierdut pe veci? Raspunsul e nu, deoarece apostolii au infintat Biserica in jurul comemorarii Jertfei si oamenii stateau in comuniene "turma" daca vrei sa o numesti asa, si nu alunecau in erezie ci li se binevestea Cuvantul Lui Dumnezeu si traiau comuniunea liturgica
Dumnezeu a purtat de grija fiecaruia si i-a vorbit dupa cum stia "sa asculte". Dar, noi care stim foarte bine citi, ce scuza avem ca nu cunoastem Cuvantul lui Dumnezeu?
Cand am citit postarea dvs., am avut impresia ca vreti sa incurajati la necitirea Sfintei Scripturi. Din cate va cunosc, stiu ca nu doriti aceasta. Chiar am gasit, pe alt topic, o postare a dvs. pe care am copiat-o si o redau (un fragment). Mi-a placut.

Spuneti dvs.:
Biblia, are multe comori, numai indemnurile Mantuitorului din Ev dupa Matei despre post, rugaciune, iertare, judecata, sunt atat de actuale, epistolele sobornicesti ale lui Ioan, Petru, cate indemnuri cat de actuale sunt in viata noastra..Isaia, Pildele lui Solomon, toate sunt atat de valoroase si atata invatatura se ascunde in ele, numai trebuie descoperita
Reply With Quote