[SIZE=3]
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Dumnezeu a purtat de grija fiecaruia si i-a vorbit dupa cum stia "sa asculte". Dar, noi care stim foarte bine citi, ce scuza avem ca nu cunoastem Cuvantul lui Dumnezeu?Cand am citit postarea dvs., am avut impresia ca vreti sa incurajati la necitirea Sfintei Scripturi.
|
[/SIZE]
[SIZE=3]Da, dar tot nu ati raspuns la intrebare. Cum a purtat D-zeu de grijă fiecăruia, prin interpretarea personală a bibliei sau prin Biserică? [/SIZE]
[SIZE=3]Deci reiau întrebarea: Dacă spuneți că prin interpretarea fiecăruia a Bibliei cu Biblia se ajunge la mântuire, atunci cum s-a mânuit lumea vreme de aproape 2.000 de ani, timp în care nu știa nimeni să scrie și să citească în afară de preoți și de călugări? Cum? Prin sfânta Biserică sau prin interpretarea Bibliei cu Biblia cum spuneți voi ereticii? [/SIZE]
[SIZE=3]Iar a doua intrebare. Dacă spuneți că voi vă luați numai după Biblie atunci de ce există peste 30 de mii de secte protestante pe lumea aceasta fiecare pretinzând că deține Adevărul biblic? Dumnezeu a lăsat o singură Biserică și un singur Adevăr: [/SIZE]
[SIZE=3]Ioan 8.32 "Dacă veți rămâne în cuvântul Meu, sunteți cu adevărat ucenici ai Mei; Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi."[/SIZE]
[SIZE=3]Matei 16.18 "Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi BISERICA MEA și porțile iadului nu o vor birui." [/SIZE]