View Single Post
Vechi 21.01.2009, 22:42:04
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Insusi faptul ca spui ca se pot mantui toti crestinii indiferent de cultul sau ,,biserica,, din care fac parte , nu doar adventisii, este contradictoriu si ilogic.
De ce sa fie contradictoriu sau ilogic? Credeti ca, la judecata, ne vom prezenta cu etichete pe frunti, si sa scrie pe ele: "ortodox", "adventist", "catolic",etc. Are Dumnezeu alt criteriu de a ne judeca: dragostea si impreuna simtire.

"Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: "[COLOR=royalblue]Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii[/COLOR]. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete si Mi-ati dat de baut; am fost strain si M-ati primit; am fost gol si M-ati imbracat; am fost bolnav si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita si ati venit pe la mine"
"Atunci cei neprihaniti ii vor raspunde: Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-ti sete si Ti-am dat de baut? Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?"
"Drept raspuns, Imparatul le va zice: "Adevarat va spun ca, oridecate ori ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie mimle-ati facut" (Evanghelia dupa Matei 25:34-40 si se poate continua)