Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mi-am adus acum aminte de un exemplu personal Eugenia . Reactia nu tocmai potrivita cu ceva timp in urma la adresa ta, rod al unor discutii purtate de mine , aici pe forum, cu niste indivizi ce au venit pe aici doar de a huli si a-si bate joc de credinta noastra. Cum au venit asa au plecat sau au fost banati. Dar acele discutii nu mi-au folosit pana la urma, devenind mult prea suspicios acolo unde nu ar trebui. Deci cumpatarea, intelepciunea si rugaciunea sunt mult mai de folos. Iertare !
|
Intervin din nou, pentru ca nu mi le reamintesc deodata pe toate . La Topicul Biserica Ortodoxa in general, am deschis cu ceva timp in urma, un topic intitulat "Pe urmele Sfintilor". Chiar in ultima postare, am reprodus o invatatura privind cele ce m-ati intrebat voi, Eugenia si Thheo. Este vorba de Sf.Grigorie Palama , care ne indeamna sa cinstim si sa iubim parintii si fratii nostri de sange, dar tot el spune foarte transant, ca daca acestia sunt o piedica in iubirea de Dumnezeu, sa plecam de indata de langa ei. Iata , pare foarte dur, dar este o invatatura. Chiar va rog sa cititi acolo cele spuse de el. Vedeti voi ca titlul ales la acest topic nu este intamplator si nu este o simpla inventie sau banuiala a mea, este o realitate dura , dar adevarata, aceasta izolare determinata de patima neandreptata.