domnule, nu pricepetzi ca nu Hellen Wite mintzea, ci nu pricepeau cei care i-au talmacit ei shi lor, atata doar shi atunci ei au urmat ceva aiurea, dar vedeniile precis erau de la Dumnezeu:
[SIZE=4]"Acolo mi s-a arătat că poruncile lui dumnezeu și mărturia lui Isus Hristos, referitoare la ușa inchisă, nu puteau fi separate." [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Usha cea Inchisa a Ierusalimului cel Vechi, al Patimilor este preasfanta Fecioara Maria[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Am văzut cum in 1844 Isus a ieșit din Locul Sfant și a intrat in locul Preasfant, etc. Argumentele ei sunt la fel cu ale celorlalți. [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]aici cred ca 1844 este o cifra tainica, locul sfant imi pare ca ar fi VT iar locul preasfant este NT+Apocalipsa, iar cifra 1844 pare a fi o tainica cifra a luptei cu satana : 666+2x4 adica 42 (sf Lavrentzie), deci biruie Hristos-Duhul shi vor birui pe cel ce pecetluieshte cu &&, semnul balaurului, dupa cum spune Trambitza nr3.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Am văzut că puterea manifestată de alte [COLOR=black](fatza de Ortodoxie)[/COLOR] biserici in treziri era doar puterea diavolului nu puterea lui Dumnezeu. Continuand, spune: "Am văzut că vor crește și se vor răspandi semnele misterioase și minunile și reformele false. Reformele care mi s-au arătat nu erau reforme de la eroare la adevăr ci de la rău in mai rău; [COLOR=black](Toate bisericile cele nedepline, cele rupte de la ortodoxie, dintre minunile shi semnele lui antichrist)[/COLOR] căci aceia care pretindeau că au o inimă schimbată se infășuraseră intr-o pătură de religiozitate care ascundea temerile unei inimi rele. [COLOR=black] [/COLOR]Se pare că unii erau cu adevărat convertiți pentru a-i inșela pe oamenii lui Dumnezeu; dar dacă inimile lor puteau fi văzute, ar fi ieșit la iveală negre ca intotdeauna [COLOR=#000000](ereticii chiar din sanurile ortodoxiei)[/COLOR]. Ingerul meu insoțitor m-a pus să mă uit după lucrarea sufletului pentru cei păcătoși, așa cum fusese făcută inainte. M-am uitat dar n-am găsit-o căci vremea mantuirii lor trecuse.. [COLOR=black](era vorba despre mortzi shi pacatoshii care ishi risipisera vremea mantuirii, ori despre cei inghitzitzi de lume fara putintza de intoarcere spre mantuire prin lucrarea sufletului lor)[/COLOR] "
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Nimeni nu crede in ea acum. Aceasta e o dovadă concludentă că revelațiile ei nu erau de la Dumnezeu ci erau rezultatele indoielnice ale autosugestiei și a unei condiții mentale anormale.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff0000]deci iata ca revelatziile ei sunt corecte shi de la Dumnezeu, shi nu sunt rodul niciunei boli mintale, dar nu este ea vinovata pentru talmacirile mincinoase shi pentru ca unii nu shtiu citi ce este scris DE SUS de la Dumnezeu... prin ingerashii Sai.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]deci nu osanditzi domnule totul engross, ci deosebitzi duhul... [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]astfel ca ea nu mintzea, dar totushi secta lor de adventishti se vor chema ingerii lui antichrist, ca asha ne spune Domnul, shi ne spune shi pentru ce anume, caci o hulesc pe Maica Domnului oricat ar spune ca il slujesc pe Domnul, pe Isus, shi ne invatza Hristos-Duhul ca noi ortodocshii sa o cinstim pe sf Fecioara in Taina, mai mult decat pe maica noastra proprie, caci daca nu era ea... demult eram datzi durerilor... pierzarii shi iadului... [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]deci nu mint sarmanii adventishti, din pricina lui Hellen White, caci nicintr-un caz nu ea a greshit, nu vedetzi ca s-au dezis pana shi de ea? caci ea a marturist corect daca s-a pastrat pana astazi.[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]deci iata frate Iustin ca nu ea mintzea, shi nu era profetesa, ci au transformat-o ei, ci era doar o credincioasa careia din Mila Domnului i-a arata Ingerashul cel de la Dumnezeu despre Adevar...[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]dar vasinec au lepadat-o pana shi pe cea care le-a spus de la Dumnezeu shi s-au luat dupa Baptishti.[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]deci spune Iustin draga, bine am citit ce scrie de la Hristos au ba?[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]shi nu am spus-o ca sa fac vre-o rautate sau eretism, sau contrazicere ci fiindca am vazut ca ce scrie este adevarat, corect scris shi scripturistic, nu pot ascunde adevarul sub presh, chiar daca dumneata ai osandit-o deja... pana ce nu s-a aratat judecata... caci este scris prin CLD:[/SIZE]
[SIZE=4]"voi sa nu judecatzi!" ci sa-tzi faci tzie procesul ca sa mergi la Mantuire, la Hristos-Duhul, spre Dumnezeu, spre sfanta Treime.[/SIZE]
|