View Single Post
Vechi 22.01.2009, 13:36:39
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Angry Cum scap de vise ? Ajutor.

De cand ma stiu , mai precis cam dupa varsta adolescentei am inceput sa-mi interpretez visele . Deci se intampla sa visez ..sa-i zic o intamplare, un fapt ( ca sa nu povestesc aici ce anume , pentru ca nu avem voie ) iar acea intamplare sau fapt avea pentru mine doar o semnificatie anume. Ceva de genul daca as fi visat o prajitura stiam a doua zi ca mi se va intampla ceva bun, in cazul in care as fi visat o roata de masina neagra , sa spunem ar fi urmat sa mi se intample ceva rau . Si asa saptamana dupa saptamana , luni si ani , intr-un final am ajuns ca dupa noaptea care trecea si aveam un vis sa ma ingrijorez atat de tare de teama a ceea ce va urma sa vina incat ajungeam la disperare , de ma aruncam in genunchi sa ma rog racnind la Dumnezeu sa ma apere de ceea ce va urma . In disperarea mea , la fel am incercat sa citesc , sa intreb , sa ma informez si am ajuns sa aflu ...... ce anume? citez

"DESPRE VISE SI VEDENII FALSE

Daca vei crede intr-o vedenie falsa, apoi diavolul in vis te va invata " proorocii ". Diavolii spun lucruri care o sa se intample peste o luna, peste doua, sau peste trei luni. Sunt draci care ghicesc viitorul Si tu spui : " Mai, sunt adevarate !" Pai, ce-am visat eu saptamana trecuta, s-a adeverit acum !" Acestia sunt draci vrajitoresti, care stiu viitorul."
(*cel care a scris aceasta invatatura se numeste Pr. Cleopa si a fost canonizat)

in cazul in care va intereseaza invatatura o gasiti online aici:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm

Ei !! o vreme dupa ce am citit eu asta m-am zbatut din rasputeri sa nu-mi mai aduc aminte ce am visat , sa resping amintirea . Si reusesc ...uneori, daaar alteori NU !!!

Intrebare catre Preot :

Parinte ma poti ajuta sa scap de aceste vedenii care ma aduc la deznadejde (la mare pacat) sau de alte semne ?? Pai daca ma mananca palma e sigur ca se intampla sa primesc bani si invers . Sa ma ierte Dumnezeu . Dar de ce nu ma lasa semnele astea in pace , ca eu nu le doresc . Tot ce proroceste viitorul este de la diavol si nu de la Dumnezeu, imi da-ti dreptate ?
Reply With Quote