Citat:
În prealabil postat de ortodox4life
Draga silverstar 1. eu in locul tau nu as vorbi despre o tema pe care nu o cunosc in totaliatate sau nu o inteleg pe deplin.Nu e vorba de ura aici,nimeni nu uraste pe nimeni,2.este doar un avertisment adresat celor care vor sa distruga credinta ortodoxa prin contopirea ei cu alte religii pagane,religii care nu cred in Hristos.3.Nu judecam pe nimeni caici nu avem voie,dar sa mustram avem.4.Tu nu iti atentionezi elevii cand gesesc?Asta inseamna ca-i urasti?Pai vezi ca nu e asa.E usor sa ne dam cu parerea doar de dragul de a zice ceva,sau de a parea cineva ce nu suntem a fi.5.Zicea un sfant ca trebuie sa vorbim doar daca avem ceva mai bun de spus decat tacerea.In cazul tau la tema de religie si credinta ar fi mai buna tacerea,nu ca ne deranjezi neaparat pe noi 6.dar poti sminti pe cei care chair vor sa invete ceva folositor pentru sufletul lor.
PS. Cred ca daca as fi fost elevul tau m-ai fi lasat corijent demult :)
Sa nu te superi pentru ce ti-am scris,e doar o parere,Doamne ajuta!
|
[COLOR=green]1. Tu nu ai sa fii niciodata in locul meu pentru ca ai locul tau bine definit inca de dinainte de a te naste...

De unde stii tu ca nu ma pricep? Ce te deranjeaza? Adevarurile pe care le spun? Apelurile la toleranta si iubire pe care le fac?[/COLOR]
[COLOR=green]2. Cine vrea, domnule sa distruga credinta noastra crestin-ortodoxa, ca eu nu am auzit pana acum asa ceva? Care religie e pagana? Uite ca nici asta nu stiu!...

[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]3. Îi jigniti, îi urâți și-i judecati pe toti cei care nu gandesc ca niste fanatici, adică așa cum sunteti cativa pe aici, ori care gandesc si au bun simt...[/COLOR]
[COLOR=green]4. Cu ce drept iti permiti tu sa atentionezi pe altii? Ce si cine esti si ce pregatire ai ca sa te asezi langa mine ori sa te compari cu mine? Cine ti-a spus tie ca felul tau de a gandi este corect si al meu sau al celor care au stabilit o saptamana de rugaciune comuna nu-i corect? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]5. Sfantul acela care zicea...
a fost cu siguranta comunist!... Mie nu-mi baga nimeni pumnul in gura, clar? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]6. Domnule, sunt aici si intervin, din cand in cand, pentru ca iubesc oamenii, ii respect, si as vrea sa aiba mintea libera, limpede, clara si sa nu ajunga robotei in mainile fariseilor... Chiar ma intereseaza sanatatea mintalla a oamenilor... Si cu deosebire a tinerilor care pot ajunge prada usoara, lesne de exploatat de cei care stiu sa se foloseasca de religie ca instrument de constrangere. Asta e! Vezi ca si presa e buna la ceva. Informeaza, și eu vin ca un plus, peste presa, si atentionez... Ai ceva impotriva? Sau te duci si tu la Administrator sa-i ceri sa ma dea afara de pe forum? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Si inca doua lucruri:[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]1. cei care pe aici, va dati mari credinciosi, folositi, ostentativ, un limbaj arhaic, greu de acceptat, greu de inteles, mai ales de cei cu mai putina carte. Sigur, si aici este un scop ascuns... O sa-l descopar.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]2. daca sunteti credinciosi, cu adevarat,
de ce va este frica, domnilor ca cineva v-ar putea lua credinta? Daca aveti credinta - nimeni, niciodata n-o sa v-o poata lua pentru ca credinta este acolo, in suflet, parte din suflet... Daca nu aveti credinta, n-aveti nici ce pierde, nici ce sa vi se fure, asa ca nu mai faceti pe victimele dar nici pe lupii moralisti... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cine crede cu adevarat în Dumnezeu nu se teme de nimeni si de nimic!...[/COLOR]