View Single Post
Vechi 22.01.2009, 18:58:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Un pericol al celui aflat in desfranare , in curvie !

Patima desfranarii este patima cea mai grea si cea mai grea in vindecare. Ea ne modifica din toate punctele de vedere. Trupul , sufletul sunt inrobiti de aceasta grea si umilitoare patima. Am citit multe despre aceasta patima, ce nu iarta si nu tine cont de pregatire, rang sau mai stiu eu ce. Un pericol al celui cazut este asa zisa stare a preacurviei sufletesti, des intalnita la crestinul ce ramane doar cu numele crestin , dar nu are nimic comun cu Dumnezeu si traieste in duhul lumii, intorcand spatele lui Dumnezeu. Cel aflat in preacurvie sufleteasca este cel ce primeste Sf. Botez, trupul lui se face Biserica lui Hristos, iar sufletul lui traieste o viata destrabalata, nemaiputandu-se numi mireasa lui Hristos. Preacurvarul( sufletesc) este sau poate fi ori care dintre noi care dupa unirea cu Hristos prin : Botez, Mirungere si Sf. Impartasanie cu dumnezeiescul Trup si Sange, se intoarce la stapanul cel dintai, adica satana. Preacurvia sufleteasca este o realitate ce nu poate fi ignorata, find mult legata de patima trupeasca, patima ce ne departeaza de Hristos si ne apropie de satana. Omul ce-si face cu o mana crucea si cu alta sau poate cu aceeasi cauta placerea si desfraul , va fi cu siguranta in preacurvia sufleteasca si nu numai ! ! ! . . .