View Single Post
Vechi 23.01.2009, 07:58:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Dragul meu frate , nu ai cu ce ma supara sau mahni. Incerc pe cat posibil sa nu ma mai supar sau sa ma mai mahnesc aiurea, pentru a-mi invinge mandria, pentru ca supararea de aicea vine. Si chiar nu vad motivul de a ma supara pe un om cu atat de mult bun simt ca tine. Revenind, cred ca m-ai inteles putin gresit sau poate modul meu de exprimare nu a fost cel mai fericit. Dar vezi tu , justificandu-ma cad iar in mandrie si mult mai grav in Slava desarta. La Psalmul respectiv m-am referit in contextul discutiei purtate cu Silvia, pentru a determina -o sal citeasca , pentru a intelege o parte din gandirea si trairile mele. Nu cred ca la citit, dar asta este alta poveste. Cat priveste "durerea mea in cot" se referea la globalizare nu la Biserica Ortodoxa in sine. Deci una e Ortodoxia, alta e politica, U.E , globalizarea, criza economica. Sa nu incurcam planurile ! Pe mine nu ma intereseaza la ora actuala decat Biserica Ortodoxa, pentru car ma rog zilnic. Si apropo de rugaciune , sa dea Bunul Dumnezeu , sa se roage tot omul cat ma rog eu pe zi . In afara de acest forum si serviciu, restul e rugaciune si dragii mei Sf.Parinti. Asta ti-o spun , cu riscul de a pacatui , pentrț a-ti linisti sufletul ca ma rog , cat ma tin puterile si Slava lui Dumnezeu ma tin bine in asta privinta. Revenind iar la politica de care acum ma doare in "cot", este justificabila la mine, care imediat dupa revolutie am facut politica liberala si te rog sa ma crezi ca multe am avut de patimit in perioada aceea tulbure FSN. Asa ca , nu ma mai intereseaza decat Ortodoxia, in rest totul ma cam lasa rece, forte rece.