View Single Post
Vechi 23.01.2009, 08:03:49
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nelamuritul Vezi mesajul
se pare ca si voi aveti exceptii cum e cu pastoru de care ziceti,precum il avem si noi pe cornilescu...totul e clar...
Biserica este un spital si o scoala. Vine omul bolnav de patimi, se vindeca si invata sa traiasca frumos, cum place lui Dumnezeu. In biserica noastra vin fel si fel de oameni: betivi (cum am fost si eu), hoti, curvari, etc. Daca ei doresc sa se schimbe, cred in puterea lui Dumnezeu si vor sa urmeze invataturile Lui, se vindeca si isi schimba viata. Din fericire, multi fac schimbari in viata lor. Din pacate, nu toti.

Problema nu o reprezinta manifestarile exterioare, ceea ce se vede. Fata de acestea stii ce ai de facut. Sunt unii care au un comportament exterior aproape ireprosabil. Nu beau alcool, nu mint, nu fura, nu vorbesc urat, etc. Foarte bine. Dar sunt plini de egoism si lipsiti de dragoste. Nu au inteles esenta credintei.

Referitor la Dumitru Cornilescu: este o exceptie pozitiva. A tradus Biblia pe intelesul omului de rand, pentru ca toti romanii sa se poata bucura de Cuvantul lui Dumnezeu.