Pucioșii au câștigat o bătălie, dar nu și războiul!
Apelând la instigare și minciună, pucioșii au reușit să-i convingă pe cei de la Wordpress că blogul [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] plagiază din gros de pe situl lor oficial. Cei de la Wordpress n-au stat mult pe gânduri și au suspendat blogul, pe motiv de viol : cică au fost violați anumiți termeni, care reglementează activitatea curentă de pe blog.
În realitate, toate citatele folosite în blogul[COLOR=blue] noulierusalimnip[/COLOR] specificau și sursa, deci nu era nicidecum vorba ca cineva să-și fi însușit munca altcuiva.
Dar Dumnezeu nu doarme. Pucioșii nu s-au bucurat prea mult de victorie. Spre ghinionul lor, mai erau și alții “pe fază”. Și s-a găsit cineva care avusese inspirația să copieze pe parcurs toate articolele de pe [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] și care n-a suportat maniera “bărbătească” prin care pucioșii au înțeles să se disculpe de toate acuzațile ce li se aduceau. În consecință, și-a făcut un site în care a reprodus toate articolele care fuseseră suspendate. Situl se numește [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Așa că sunt și eu nevoită să mă adaptez la noile realități:
“Citește și apoi gândește: [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]”
Cu riscul de a fi acuzată și eu de plagiat, mă voi inspira în continuare din acest site, așa cum o făcusem și pe vremea când exista acel blog. Mă gândesc să extrag pentru Vsovi (cel mai înverșunat apărător, de pe acest forum, al pucioșilor) câteva “perle” din gândirea profundă, dar adâncă totuși, a “Marelui Cârmaci” de la Pucioasa. Poate așa se lămurește și el cum stă treaba acolo. Și, ca să fie la temă, voi intitula acest articol “[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa[/COLOR]”.
[COLOR=red]………………………………………………………………………..[/COLOR]
|