View Single Post
Vechi 23.01.2009, 13:37:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea I)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea I)[/COLOR]

Vizitați site-ul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info [/COLOR]și vă minunați. Nu atât de prostie, cât îndrăzneala, bufoneria și minciuna autointitulată [COLOR=red]Noul Ierusalim de la Pucioasa[/COLOR].

Selecțiuni de pe blogul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Culegere de panseuri din maximele “Dumnezeului de la Pucioasa”:

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #20.[/COLOR]( Căsătoria )
[COLOR=blue]4. [/COLOR]Căsătoria este considerată “întinare”, iar soții căsătoriți “trăiesc în păcat”
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu a interzis căsătoria[/COLOR][COLOR=blue] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]păcat[/COLOR][COLOR=blue]…”(25 iunie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]8. [/COLOR]Abolirea căsătoriei este esența “legământului cel nou” de la Pucioasa
[COLOR=blue]“ Fiilor, a sosit timpul legământului nou, căci cineva din creștini spune că Dumnezeu a venit să [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorească[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit cu neprihănirea și n-am găsit fecior sau fecioară în toată țara ca să nu dorească [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorie[/COLOR][COLOR=blue] trupească, dar Eu am venit din legea lui Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]14. [/COLOR]Copiii nu mai trebuie să fie zămisliți
[COLOR=blue]“ … Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un copil să nu se mai zămislească[/COLOR][COLOR=blue]. ” (21 noiembrie/4 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]16.[/COLOR] “Dumnezeu” s-a supărat și nu mai face căsătorii
[COLOR=blue]“ Uitați-vă și nu mai doriți fecioarelor căsătorie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a supărat și nu mai face căsătorii[/COLOR][COLOR=blue].” (23 februarie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]…………………………………………………[/COLOR]