View Single Post
Vechi 23.01.2009, 13:47:29
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
ory draga, spre binele tau, cred ca ar fi timpul sa ierti si sa uiti experientele tale cu manastirea. Toata lumea a avut odata experinte negative; dar a tine minte si a le tot macina, nu aduce nimanui nici un folos. Dimpotriva, iertandu-i pe calugarii care ti-au gresit si iertandu-te si pe tine, poti sa-ti recapeti linistea sufleteasca si sa mergi mai departe. Atunci nu vei mai fi tentata sa faci iar si iar aceleasi afirmatii, ani de-a randul.
Altfel, neiertand, vei bate pasul pe loc inca mult timp. IARTA-I, si vei vedea ce mare bine iti faci TIE in primul rand! Incearca sa depasesti suferinta veche de ani de zile. E timpul sa uiti, draga mea.
VA ROG,INCETATI CU ASTFEL DE SFATURI SI REMARCI!!!
Nu este vorba de neiertare,nici pe departe,ci doar de opinii,nu este vorba de viata personala,ci in general de considerentele formate fata de aceasta viata,la general.Si nu cred ca am cerut sfaturi in aceasta priviinta,ci doar mi-am expus parerea,ca fiecare,de altfel.Nu sunt incapatanata si indaratnica,dar,m-am cam saturat sa mi se puna in fata astfel de sfaturi si de replici de"neiertare si frustrare",cand eu nu doresc decat sa-mi expun parerile clare despre ceea ce cred,care pot avea sau nu legatura cu viata mea,sunt,practic "crezamintele"mele si nu niste frustrari,frustrarile si "neiertarea,sau lipsa uitarii" nu au nici o legatura cu opinii formate din gandire,analiza,simtire si ...capacitatea mea de a intelege lucrurile.
Nu imi mai calculati opiniile ca si simple "neintelegeri"de sine,acestea reprezinta parerea mea si gata,nu am nevoie de ajutor in acest sens si nu am cerut aceasta.Fiecare si le stie pe-ale lui si-si respecta punctele de vedere,de asemenea le respectam pe-a interlocutorului atata timp cat acestea nu lezeaza.
Sper sa nu mi se mai aduca in fata teoria conform careia am fost la manastire si am ramas cu "sechele",sau mai stiu eu ce,pana la urma sunt doar speculatii,si chiar de ar fi asa,nu am cerut analiza acestei situatii,intr-un mod individual,nici atat.
Va rosg sa ma iertati!...sper ca m-am facut inteleasa.