Minunate amintiri !
Draga Dorina, trebuie sa-ti multumim pentru frumoasa ideea de-a posta topicul, legat de amintiri din copilarie.
Ai povestit tare frumos crampeie din acele zile cand, fiind copil, nu ai alte griji pe cap, nu ai alte preocupari, decat sa te joci si sa tragi cate o spaima la cate nazbatii ai reusit sa faci pana seara, ca esti doar copil.
Mai intors la nostalgia acelor ani, care pentru cele ca noi (ma refer la varsta) au o semnificatie patrunzatoare.
Daca judec cu mintea de acum am fost foarte fericita in modestia in care am crescut, majoritatea copiilor aveam aceleasi " jucarii " ( papuse din carpe, bicicleta cu trei roti, mingi din plastic, baloane, pistoale din lemn ) dar nici vorba de ceea ce se gasesc acum prin magazine.
Eu, retraiesc copilaria, alaturi de nepoteii mei dragi, carora le spun in fiecare seara, povesti, poezii, rugaciuni, coloram in carti de colorat, cantam tot felul si ne jucam orice vor ei. Am trei nepotei, doua fete de la Florin, Raluca 10 ani si Amalia 3 ani, iar de la Laura am un nepotel, Bogdan de 5 ani la toamna. Sant o mama si bunicuta tare fericita !
Sa ajute bunul Dumnezeu pe toata lumea, sa fie fericiti si in armonie !