Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a II-a)
[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a II-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #22.[/COLOR] ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)
[COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotputernic, căci are probleme serioase cu echilibrul interior
[COLOR=blue]“O, tată, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], tată! O, Maica Mea, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue] ca omul care bea vin! N-am băut cu ceașca, nici cu cana, nici cu găleata, nici cu vadra, că aceste măsuri Îmi sunt prea mici, căci sunt fără măsură lacrimile pe care le-am băut.” (16/29 mai 1065)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]9. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotștiitor, căci a pierdut noțiunea timpului
[COLOR=blue]“ Vino la Mine! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu se știe cât timp are să mai fie de acum[/COLOR][COLOR=blue]. Vino, tată, vino! Căci căminul e mititel…”(7 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]10. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi îndelung răbdător, căci nu se mai poate stăpâni
[COLOR=blue]“Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt mai rău decât lupul[/COLOR][COLOR=blue] când îi este foame. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], creștine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt plin de foame[/COLOR][COLOR=blue]. Dă-Mi să mănânc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], poporul Meu. Creștine, dă-Mi să mănânc ce este scris în legea Mea și nu ce ai tu în legea ta! (14 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Vino, vino. Să nu vă duceți la blocuri. Este piatră care se va sfărâma în curând. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai poate Dumnezeu să rabde[/COLOR][COLOR=blue]…” (7 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]12.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îndeamnă fățiș la violență
[COLOR=blue]“Acest Turculeț [/COLOR][COLOR=fuchsia]merită bătut, merită bătut[/COLOR][COLOR=blue], tată” (26 octombrie/8 noiembrie 1967)[/COLOR]
[COLOR=blue]15. [/COLOR]O lipsă serioasă și totodată jenantă a “Dumnezeului de la Pucioasa” este lipsa de curaj, chiar lașitatea mărturisită
[COLOR=blue]“…Fiilor, voi veni iarăși pe pământul acesta, dar nu-l veți mai cunoaște…[/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai pot să mă pitesc[/COLOR][COLOR=blue] după nimeni, că se dă la o parte și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă lasă[/COLOR][COLOR=blue]. E vreme de război, tată, fiți atenți în această armată să nu cădeți în mâna călăilor. Pentru aceasta am venit Eu la voi, că nu știți clipa când va sta inamicul înaintea voastră……” (4 septembrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” renunță cu greu la servitoarele lui de pe pământ
[COLOR=blue]“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământește. Dar în lipsurile duhovnicești, ce să facem noi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cine mă servește la templu[/COLOR][COLOR=blue]? Dacă poate să servească și pe Domnul și serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu și voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (20 mai /2 iunie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]25. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e depășit de situația tragică de pe pământ a copiilor, și de aceea se tânguiește și plânge, dar s-ar bucura dacă nu s-ar mai naște nici un prunc
[COLOR=blue]“Măi copii, pentru păcatul care este azi la voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu Se bucură dacă nu s-ar mai naște nici un prunc[/COLOR][COLOR=blue], că numai iadul se bucură de aceste nașteri, și Dumnezeu Se tânguiește și plânge” (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]30. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” este numit “escroc”din cauza “poporului lui”
[COLOR=blue]“…Poporul Meu, pentru tine sunt batjocorit și sunt numit [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]. Așa zic unii credincioși, că voi sunteți [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroci [/COLOR][COLOR=blue]și lucrarea Mea. Cine zice așa? Toți care nu sunt în acest loc. Pentru tine poporul Meu care nu asculți cuvântul Meu, Mi-au pus nume de [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]…” (21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]31. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu știe cât va mai fi și cît va mai trăi
[COLOR=blue]“ Poporul Meu și bun și rău, Mă uit din slăvile senine când îți schimbi firea din creștin în păgân. Mă uit la tine, și de aceea îți spun popor bun și rău. Poporul Meu, când vine timpul să-ți zic: poporul Meu bun? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] să zic că sunteți numai buni? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai fi [/COLOR][COLOR=blue]lângă voi ca să văd pe Maria și Marta și Lazăr, cel înviat din morți? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] lângă voi? Ia spuneți.” (29 aprilie/12 mai 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]33. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se împleticește în cuvinte, dând vina pe “trâmbiță”, pe motiv că e prea mică
[COLOR=blue]“Scrieți pe hârtie. Fiți desăvârșiți, că iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă încurc la vorbă[/COLOR][COLOR=blue], că sunt mare în cuvânt și trâmbița e mică”[/COLOR][COLOR=blue] (19 ianuarie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]35. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e vecin cu nea’Petrică Neacșu
[COLOR=blue]“Fiule Petrică, te-ai întrebat pe tine pentru ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am adus aici[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule am vorbit cu tine ca să mă servești pe Mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecine[/COLOR][COLOR=blue]. Ce n-ar da cineva să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecin cu Mine[/COLOR][COLOR=blue]! Te-am adus ca să fii servul Meu.” (19 mai/1 iunie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ …Am adus pe cineva [/COLOR][COLOR=fuchsia]lângă Mine[/COLOR][COLOR=blue]( Petre Neacșu, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] și l-am ajutat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-și ridice casă[/COLOR][COLOR=blue]. Și acum ești dator să împlinești ceea ce-ți cer. Îți cer să primești oițele Mele sub acoperământul tău, ca să împlinească Dumnezeu numărul Său. N-am adus acești creștini la voi ca să fie certați, ori să fie mustrați, ori să fie neprețuiți de voi. Îi lăsam în comuna lor, dar i-am adus, creștine, la tine, că tu ești prietenul Meu.” (22 feb./6 martie 1980)[/COLOR]
[COLOR=blue]38. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” tânjește să facă dragoste în “travesti ”
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dacă aș fi o domnișoară[/COLOR][COLOR=blue], toți M-ați iubi, căci își lasă omul o casă de copii pentru o domnișoară și pentru o femeie naturală. Nu am venit nici domnișoară, nici femeie, ci v-am spus cine sunt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nimeni nu face dragoste cu Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (19 octombrie/1 noiembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]45.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi amenință cu moartea pe dezertorii de la NIP și își oferă serviciile gratuite de cioclu
[COLOR=blue]“…Ce facem cu cei care au părăsit numărul? Ce facem cu cei care au părăsit țara sfântă? Eu aș avea ce să fac: [/COLOR][COLOR=red]să le pun o cruce la cap![/COLOR][COLOR=blue]... ” (20 septembrie 1977)[/COLOR]
|