[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a IV-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #26. [/COLOR](Maxime, cugetări și învățături “adânci”)
[COLOR=blue]1.[/COLOR] Parabola orbului: orbul e orb pentru că nu vede
[COLOR=blue]“De ce, măi oameni, orbul nu vede lumina zilei? Pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu are vedere[/COLOR][COLOR=blue], de aceea nu vede lumina zilei”
(25 decembrie 1964)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]6. [/COLOR]“Domnul” mustră dezordinea și face ordine în casa sa după modelul lumii moderne. Bisericile trebuie organizate după bonuri de ordine
[COLOR=blue]“…– De ce în casa Mea nu se face ordine? Peste tot pământul, toată suflarea de acum merge [/COLOR][COLOR=fuchsia]organizată după bonuri de ordine[/COLOR][COLOR=blue]. Aici de ce nu se face așa?”
(19 decembrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]15. [/COLOR]Oamenii orăcăie ca vitele, iar vitele orăcăie ca broaștele
[COLOR=blue]“…Veți fi judecați și condamnați de copiii voștri că nu îi lăsați să se ducă la păcat. Vor [/COLOR][COLOR=fuchsia]orăcăi ca vitele[/COLOR][COLOR=blue], dar să știți, să nu le deschideți ușa”
(21 iulie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]17. [/COLOR]Sfântul Apostol Luca s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“Și uite: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue], apostolul Meu, stă și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fotografiază[/COLOR][COLOR=blue] tot mersul Meu și tot ce Eu lucrez. Și ce vei face?
(4 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Israele tată, copilașul Meu, s-a fotografiat timpul când ai vorbit și când ai petrecut cu Dumnezeu. S-a fotografiat masa și mâncarea. S-au fotografiat. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Uite fotograful[/COLOR][COLOR=blue], mai e un pic. Iată fotografiile, le vei vedea de la tot începutul până va fi sfârșitul. Crezi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Totul[/COLOR][COLOR=blue], și viul, și mutul [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue]. Și vrednicul și puturosul și somnorosul…”
(8 noiembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Această lucrare [/COLOR][COLOR=fuchsia]este fotografiată[/COLOR][COLOR=blue] de sfântul apostol [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue]”
(6 decembrie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Să știți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am[/COLOR][COLOR=fuchsia] fotograf pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca[/COLOR][COLOR=blue], care merge și fotografiază și la judecată vă am în toate pozițiile…”
(22 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]18. [/COLOR]Și Verginica, până și Hristos, s-au făcut fotografi
Ciudat este că, zece ani mai târziu, apostolul Luca nu mai este deloc pomenit. În schimb, acum se pretinde că fotografia ar fi fost făcută doar de [COLOR=fuchsia]amândoi[/COLOR] protagoniștii, adică de Verginica și de Hristos:
[COLOR=blue]“ Verginico, ce faci, vrei să mergi cu Mine sau vrei să mai stai? Să fii cuminte că mai e un pic și vei scăpa. Nu te întrista căci în curând te vei bucura. Îți aduci aminte de fotografia pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]am lucrat-o amândoi[/COLOR][COLOR=blue]?”
(11 februarie 1974 – pag.658 )[/COLOR]
[COLOR=blue]19. [/COLOR]Și Maica Domnului s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Măicuța Domnului a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue] crucea și era un ori (X)[/COLOR][COLOR=blue] ”
(21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Lucrarea de la Pucioasa are mulți conducători în cer și se face după o undă electromagnetică, undă care se schimbă pe neașteptate, odată cu vremea
[COLOR=blue]“…Daniele, tâmplăria se lucrează în multe poziții și în multe taine și nu se poate da măsura, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda acestei lucrări e după vreme[/COLOR][COLOR=blue]. Să spun măsura vremii de azi? Dar dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda se schimbă[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule, [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrarea Mea[/COLOR][COLOR=blue] care se face aici cu această casă [/COLOR][COLOR=fuchsia]are mulți conducători în cer[/COLOR][COLOR=blue]. Duhovnicește Domnul vorbește. Acest cămin care se face pentru voi, e lucrat și în cer și se face după vreme, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]după undă.[/COLOR][COLOR=blue] Crezi? Ca în timpul lui Noe. Atunci erau patru familii, dar acum nu se știe câte sunt. Era de mult dat [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest program[/COLOR][COLOR=blue] dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe nimeni din cerul sfânt ce undă va fi[/COLOR][COLOR=blue]. Mai așteptați puțin de tot și o să se dea pe față și acest lucru. Daniele, să nu cugeți ceva greșit și să nu zici că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe Domnul ce face[/COLOR][COLOR=blue]. Tâmplarule, fii cu multă răbdare, nu sili vasul Meu să-ți dea măsura fără măsura lui Dumnezeu. Și când vei lucra, să fii bine înarmat cu viața duhovnicească; să nu fii necredincios și cu vreun păcat întinat.”
(17/30 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]22. [/COLOR] Și fabricile se împușcă, nu-i așa?
[COLOR=blue]“…Fiilor, primul război care se va face întâi, e împotriva curviei și al doilea împotriva beției”. Pe unde se va afla curvă sau curvar se va împușca. Și pe unde se va afla bețiv sau [/COLOR][COLOR=fuchsia]fabrică de alcool, se va împușca[/COLOR][COLOR=blue].
(27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]24.[/COLOR]Zilele săptămânii sunt însuflețite și au sex (dar nu vor să se reproducă, au rămas mereu aceleași șapte)
[COLOR=blue]“Țineți minte că nu e zi fără viață. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, și vinerea e femeie[/COLOR][COLOR=blue]. Le veți vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta și judeca lucrul acesta”
(20 noiembrie/3 decembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]33.[/COLOR] Maica Domnului îi salvează pe creștinii predestinați, ca să nu fie striviți de furnici
[COLOR=blue]“ …Poporul Meu, e scris numele tău în cartea de pe urmă. Auzi? E scris nu numai într-o carte, ci în multe cărți, în toate cărțile sfinților Mei. Dacă nu erați scriși, erați striviți până acum de trenuri, de mașini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și de furnici erați striviți, dar[/COLOR][COLOR=fuchsia]numele vostru este scris și în cartea Născătoarei de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și nu numai numele vostru, ci și al fiilor voștri și al nepoților voștri.
(6/19 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Răposații rabdă de foame
[COLOR=blue]“ Dați milă și la săraci. O, dacă ați vedea cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]rabdă de foame răposații[/COLOR][COLOR=blue]! De ce nu au? Pentru că nu au crezut în Dumnezeu.”
(15 octombrie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]43.[/COLOR] Hula și cu scula
[COLOR=blue]“ Hula îi omoară, nu Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hula e[/COLOR][COLOR=blue] prima [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculă[/COLOR][COLOR=blue] care stă la tulpina pomului, care nu a făcut nici un rod…”
(9 martie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]44[/COLOR]. Satana se bagă și el cu scula care-i vine a se potrivi în pucioșii cei mai buni și mai ascultători
[COLOR=blue]“ …Unde vede [/COLOR][COLOR=fuchsia]satana[/COLOR][COLOR=blue] că am suflete [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai bune[/COLOR][COLOR=blue], acolo [/COLOR][COLOR=fuchsia]se bagă și el cu scula[/COLOR][COLOR=fuchsia]care-i vine a se potrivi[/COLOR][COLOR=blue]. Nu e vorba de lume, ci e vorba de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai Mei, care Mă ascultă[/COLOR][COLOR=blue].”
(26 septembrie/9 octombrie 1989 )[/COLOR]
[COLOR=blue]46.[/COLOR] Limba lumii de astăzi e scumbie afumată
[COLOR=blue]“ Vei vedea la judecată pentru ce nu s-a împlinit ce am spus Eu. Ai să-ți muști limba să se facă scrumbie. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Limba lumii de astăzi este scrumbie afumată.[/COLOR][COLOR=blue]” (3/16 aprilie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]55. [/COLOR]Ștefan cel Mare și Negru-Vodă nu puneau banii la CEC
[COLOR=blue]“Fii și tu ales creștine, ca să mănânci în casa lui Dumnezeu acea pâine care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ștefan cel Mare[/COLOR][COLOR=blue], acea pâine pe care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vodă-Negru[/COLOR][COLOR=blue]. Ei [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu puneau banii la CEC[/COLOR][COLOR=blue], ci făceau locașuri sfinte…”[/COLOR][COLOR=blue](3 decembrie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]56. [/COLOR]Dracul a intrat în lume și prin “lucrarea de la Pucioasa”
Surprinzătoare și dezarmantă această mărturisire! Predicile predicatorilor pucioși i-au facilitat Dracului furișarea printre creștini:
[COLOR=blue]“ Nu amestecați cuvintele din lume cu cele creștinești, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]dracul a intrat și prin această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], adică prin predicile voastre.”
(2 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]………………………………[/COLOR]