View Single Post
Vechi 23.01.2009, 14:05:37
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Pucioșii au câștigat o bătălie, dar nu și războiul!
Apelând la instigare și minciună, pucioșii au reușit să-i convingă pe cei de la Wordpress că blogul [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] plagiază din gros de pe situl lor oficial. Cei de la Wordpress n-au stat mult pe gânduri și au suspendat blogul, pe motiv de viol : cică au fost violați anumiți termeni, care reglementează activitatea curentă de pe blog.
În realitate, toate citatele folosite în blogul[COLOR=blue] noulierusalimnip[/COLOR] specificau și sursa, deci nu era nicidecum vorba ca cineva să-și fi însușit munca altcuiva.
Dar Dumnezeu nu doarme. Pucioșii nu s-au bucurat prea mult de victorie. Spre ghinionul lor, mai erau și alții “pe fază”. Și s-a găsit cineva care avusese inspirația să copieze pe parcurs toate articolele de pe [COLOR=blue]noulierusalimnip[/COLOR] și care n-a suportat maniera “bărbătească” prin care pucioșii au înțeles să se disculpe de toate acuzațile ce li se aduceau. În consecință, și-a făcut un site în care a reprodus toate articolele care fuseseră suspendate. Situl se numește [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Așa că sunt și eu nevoită să mă adaptez la noile realități:
“Citește și apoi gândește: [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]”
Cu riscul de a fi acuzată și eu de plagiat, mă voi inspira în continuare din acest site, așa cum o făcusem și pe vremea când exista acel blog. Mă gândesc să extrag pentru Vsovi (cel mai înverșunat apărător, de pe acest forum, al pucioșilor) câteva “perle” din gândirea profundă, dar adâncă totuși, a “Marelui Cârmaci” de la Pucioasa. Poate așa se lămurește și el cum stă treaba acolo. Și, ca să fie la temă, voi intitula acest articol “[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa[/COLOR]”.
[COLOR=red]………………………………………………………………………..[/COLOR]
deci vezi draga mariamargareta ca pana la urma nu te intereseaza credintza ori sa te lamureshti ori sa pricepi ori sa devi mai buna ci eshti defapt doar o shtirista, un gazetar, o sculishoara, care vrea sa faca un bine facand rau... neshtiind in mana carui slu-goi al carui fur se lasa folosita....

shi mie mi-a parut rau ca le-a blocat site-ul, si la un momentdat am crezut ca e voia Domnului, dar nu cred ca pucioshii mei dragi au cerut, ci pur shi simplu s-or fi saturat aia de la cultura ce uraciuni se debitau pe site si or fi intervenit...

dar eu ma bucurase-m spre binele tau ca a cazut acel site, dar daca dumneata eshti shtirista lor shi asha itzi cashtigi pita, inseamna ca iar o sa-mi aduci pe cap tot felul de dileme shi rautatzi shi barfe false shi eu crezandu-le iar o sa dau socoteala pentru ele, dar nu ma tem, ca Viu este Domnul shi nimeni nu-I poate sta in fatza cand graieshte El...

sau nu-tzi aduci aminte cum ai citit shi cum a grait cand au venit in gradina Ghetsimani oastea ca sa-l prinda?

asha a grait Domnul:

"Iata-Ma"

cat de frumos este raspunsu-l shi cum a venit el ca sa-shi dea viatza pentru Mantuire,

omul avea nevoie de mantuire iar Domnul a raspuns:

"Iata-Ma!"

(nu eu sunt, ci Domnul va fi sa fie candva shi atunci vom plange amandoi ca l-am plagiat shi doar atat caci n-am trait shi n-am ascultat shi nu ne-am pocait shi vremea mantuirii a trecut caci patima a pus stapanire pe noi)

iata draga Maria-Margareta imi cer iertare shi vreau sa ne impacam, cat mai este soarele sus pe cer, ma iarta shi dumneata pentru ca eu cred ca este Hristos-Duhul coborat la noi inca din 1938 la Vladimireshti... shi ca vom arde daca nu ne pocaim, alaturi de toata lumea, shi de satana shi proorocul mincinos, in iezerul cel veshnic ce arde cu Pucioasa... daca nu ne pocaim, shi daca nu ieshim din viatza traita in minciuna, ca sa traim in Dumnezeu.

deci nu m-am suparat ca shi-au facut adversarii Domnului mii de site-uri, ca doar e plina lumea cu adversarii Lui, dar ei shi asha dushmani ii iubeshte shi ii cheama la iubire shi dreptate shi adevar shi calea cea stramta, shi la impacare cu Dumnezeu, shi asha dushmani shi rai, shi suparatzi shi razvratitzi ii cheama... ii cheama mereu... caci iarashi a venit pentru noi...

dar nu vor invia totzi ci doar unii iar restul vor invia cand se vor sfarshi cei 15.000 de ani cat a fost dat omul sa fie pe pamant dupa cadere... caci 10 zile ne-ar fi tzinut satana in pushcaria lui daca nu se milostivea Domnul sa reduca timpul durerilor cu 2.500 de ani. caci altfel cum sa fi curmat acest veac pe la mijloc? Deci daca l-a curmat pe la mijloc dupa 7500 de ani, inseamna ca timpul omului cazut ar fi fost de 15.000 de ani din care 10000 de ani am fi fost in pushcaria satanei, dar iata ca din Mila Lui Dumnezeu ni s-au redus cu 2.500 de ani ratacirile shi pushcaria shi fiecare poate sa ia aminte shi sa-shi spulbere omul faradelegilor care era shi sa invie spre Dumnezeu auzind ce spune Hristos-Duhul... prin cele 7 trambitze ale Sale shi prin cele 7 Biserici ale Sale shi prin cele 7 Stele ale Sale shi prin cele 7 Coarne ale Sale.

Domnul Dumnezeu va Birui, shi este scris! Shi cei ce sunt cu El vor birui shi ei.

deci oricate situri ai sa aduci shi orishicate argumente ai sa ridici,

"cum venira se vor face toate-o apa shi-un pamant"
"shi-or veni shi-n tzara asta de-or cere pamant shi apa"

"o masura de grau pentru un dinar, trei masuri de orz pentru un dinar"

(ps, scuzatzi trufia shi mandria mea, a pacatosului care scriu)