View Single Post
Vechi 23.01.2009, 14:06:48
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Apocalipsa de la Pucioasa !! (Partea a V-a: Peștișori, pitiți-vă!)

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a V-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #27. [/COLOR](Mesaje contradictorii și exagerări)

[COLOR=blue]6.[/COLOR] Nu Iisus Hristos, ci Duhul Sfânt a fost în lume, unde Și-a dat trupul Său pentru om
[COLOR=blue]“Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue] este înrolat asupra ta, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]a fost în lume[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dat[/COLOR][COLOR=fuchsia] trupul Său[/COLOR][COLOR=blue] pentru tine, dar lumea și astăzi este în păcat” (6 octombrie 1965)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]8.[/COLOR] Hrănirea cu carne este azi o problemă greu de rezolvat pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]De unde[/COLOR][COLOR=blue], fiul Meu Mihail, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să iau carne[/COLOR][COLOR=blue]? Căci ei plâng și Îmi cer carne. I-am lăsat să plângă.” (12/25 decembrie 1964)[/COLOR]
[COLOR=blue]14.[/COLOR]Pedeapsa care se spune că vine de la Dumnezeu, omul și-o face singur cu mâna lui
[COLOR=blue]“Pe Gheorghiță de la București [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-am dat în mâna oamenilor[/COLOR][COLOR=blue] că el vorbea fără de rost din lucrurile Mele și dădea din lucrarea Mea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]el singur s-a dat în mâinile lor[/COLOR][COLOR=blue].” (11/24 aprilie 1967)[/COLOR]
Derutant este acest subiect multiplu: “Dumnezeu” îl dă în mâinile oamenilor pe acela care, de fapt, se dă el singur în mâinile lor.
[COLOR=blue]20. [/COLOR]Drumul de la cer la pământ e plin de sticle goale
[COLOR=blue]“…Venind [/COLOR][COLOR=fuchsia]din cer către voi am întâlnit numai grămezi de sticle goale[/COLOR][COLOR=blue] și e scris în carte, că în această zi nu se bea și nu se mănâncă cu unsoare, dar am găsit carne multă. O, piere pământul cu carne cu tot…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Căsătoria e periculoasă: pe copiii zămisliți din căsătorie îi fură și îi crește lupul
[COLOR=blue]“…dacă Domnul vă ursește căsătoria, doresc din partea ta să fie ca și când nu ai fi căsătorit. Că mai bine a ca femeia să se culce într-un pat și bărbatul într-un pat, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]copiii care se zămislesc, vine lupul și îți ia copilul de la piept, și îl duce să îl crească el[/COLOR][COLOR=blue]…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]22. [/COLOR]Creștinii de la Pucioasa vorbesc cu morții la telefon
[COLOR=blue]“ Mamă, mă cunoști tu pe mine? Mamă, eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt… …Când voi împlini șapte ani,să mă scoți și să eliberezi zidurile și să mă bagi în pământ. Auzi, mamă? Și învață și pe altcineva că piatra e grea, și greu de văzut. Nu este de la Dumnezeu ca omul să-și facă mormântul său cu piatră. Acum, mai e cum mai e sufletul, dar la judecată se alege…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Mamă a sosit timpul să ne despărțim…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Nenea Mișu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apropie-te de telefon[/COLOR][COLOR=blue]. Ai grijă de mama mea, întărește-o și pe mama mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un fiu ucis de tâlhari[/COLOR][COLOR=blue]. Cu greu m-am despărțit de trup. ” (24 mai / 6 iunie 1974)[/COLOR]
Gura Virginiei se dovedește a fi multifuncțională: când trâmbiță, când telefon…
Întrucât necromanția (vorbirea cu morții) este o formă de vrăjitorie, ea cade sub incidența unor interdicții canonice (24 Ancira, 36 Laodiceea, 7,65,72,83 Vasile cel Mare, etc.)
[COLOR=blue]23. [/COLOR]Morții îi văd pe cei vii prin “telefon”
[COLOR=blue]“… Rafaile arhanghele, du-te și cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.[/COLOR]
[COLOR=blue]– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sărută de trei ori picioarele Domnului și telefonul[/COLOR][COLOR=blue], în numele tatălui și al Fiului și al sfântului Duh. Amin…[/COLOR]
[COLOR=blue]– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te mai văd odată[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (2/ 15 septembrie 1974) [/COLOR]
Ori “telefonul” era “videofon”, ori e vorba de un număr de iluzionism, ori de spiritism, ori a fost o șarlatanie curată!
[COLOR=blue]34. [/COLOR]Hristos îl mustră pe Iuda că L-a vândut pe Duhul Sfânt, atunci și acum
[COLOR=blue]“ Vai de tine, Iudo, nu cel care [/COLOR][COLOR=fuchsia]L-ai vândut atunci[/COLOR][COLOR=blue], ci cel care ai vândut astăzi [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue]!” ([/COLOR][COLOR=red]11/[/COLOR][COLOR=blue]24 ianuarie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]35. [/COLOR]Solomon a rămas singur în iad, ca bată țăruși
[COLOR=blue]“ …Că iată Solomon care [/COLOR][COLOR=fuchsia]rămăsese singur în iad[/COLOR][COLOR=blue], și ce făcea? Că măsura și [/COLOR][COLOR=fuchsia]punea țăruși și bătea[/COLOR][COLOR=blue], că se îngrozeau diavolii de ce face el și ziceau că “prin înțelepciunea sa vrea să ne nimicească pe toți”. ” (27 martie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Femeile care nasc opt prunci odată fac o faptă de rușine
[COLOR=blue]“ …Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rușinos lucru este azi pe pământ, ca o femeie să nască opt prunci.[/COLOR][COLOR=blue] A ajuns partea femeiască să se asemene cu partea dobitocească. La Dumnezeu nu se încape aceste fapte. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aceasta este de la duhul rău[/COLOR][COLOR=blue], ca să mărească turma pământească. Opriți pofta că e [/COLOR][COLOR=fuchsia]diavolească[/COLOR][COLOR=blue]…”(23 iunie 1977)[/COLOR]
[COLOR=blue]37. [/COLOR]Femeile care nasc șase prunci odată, i-au zămislit “mai rău decît câinii”
[COLOR=blue]“ Se laudă împărații că multe mame au născut câte [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue]. Dar Eu zic: s-au născut [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase într-o zi[/COLOR][COLOR=blue] și au murit o sută. Câștig nu va avea tată. Dar el nu vede paguba. Cine naște [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue], nu sunt zămisliți curat, ci [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt zămisliți mai rău decât câinii[/COLOR][COLOR=blue]. De aceea se bucură iadul…”(23 februarie 1978.) [/COLOR]
[COLOR=blue]38. [/COLOR]Femeile care nasc mai mult de cinci copii (dar mai puțin de unsprezece) nu sunt cu Dumnezeu
[COLOR=blue]“ …Femeia [/COLOR][COLOR=fuchsia]însărcinată care are cinci[/COLOR][COLOR=blue], șase [/COLOR][COLOR=fuchsia]până la zece copii[/COLOR][COLOR=blue], nu este cu Dumnezeu…”(17 ianuarie 1979) [/COLOR]
[COLOR=blue]40. [/COLOR]“Oastea Domnului” a dispărut, dar încă mai are dușmani de moarte
[COLOR=blue]“…A fost un popor credincios care se chema [/COLOR][COLOR=fuchsia]“Oastea Domnului”[/COLOR][COLOR=blue] și cânta cântece duhovnicești, până când a venit vremea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dispărut această turmă[/COLOR][COLOR=blue]. Și astăzi, această lucrare a Mea duhovnicească, [/COLOR][COLOR=fuchsia]are dușmani de moarte[/COLOR][COLOR=blue], că mulți au pierit împușcați, mulți au pierit nimiciți. Și dacă astăzi află că mai sunt undeva de aceștia, e pericol de moarte. Dar nu vă speriați…” (4 aprilie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]41.[/COLOR] Creștinii pucioși sunt îndoctrinați că mâncarea semenilor lor din lume este spurcată și otrăvită
[COLOR=blue]“ Nu te duce la cel din lume, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]are masa spurcată[/COLOR][COLOR=blue] și cum vei mânca la masa sa, vei băga [/COLOR][COLOR=fuchsia]otravă[/COLOR][COLOR=blue] în corpul tău, adică în corpul Meu…”[/COLOR][COLOR=blue](11/ 24 decembrie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Feriți-vă dacă cineva, afară de turma aceasta, vă va chema la ospăț,că [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au pregătit să vă pună otravă în vin[/COLOR][COLOR=blue].”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]46.[/COLOR] Comuniștii au pus hingheri ca să prindă peștișorii
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Au pus comuniștii hingheri[/COLOR][COLOR=blue] să vă prindă pe cale, dar să nu vă temeți, tată, și când Domnul Iisus grăiește: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Peștișori[/COLOR][COLOR=blue], pitiți-vă!”[/COLOR][COLOR=blue], să vă pitiți. Mai avem câteva zile și se vor uita după noi când vom pleca dintre ei.” (12/25 iunie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………..[/COLOR]