Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea I)[/COLOR]
Vizitați site-ul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info [/COLOR]și vă minunați. Nu atât de prostie, cât îndrăzneala, bufoneria și minciuna autointitulată [COLOR=red]Noul Ierusalim de la Pucioasa[/COLOR].
Selecțiuni de pe blogul [COLOR=blue]www.noul-ierusalim.info[/COLOR]
Culegere de panseuri din maximele “Dumnezeului de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #20.[/COLOR]( Căsătoria )
[COLOR=blue]4. [/COLOR]Căsătoria este considerată “întinare”, iar soții căsătoriți “trăiesc în păcat”
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu a interzis căsătoria[/COLOR][COLOR=blue] pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]păcat[/COLOR][COLOR=blue]…”(25 iunie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]
[COLOR=blue]8. [/COLOR]Abolirea căsătoriei este esența “legământului cel nou” de la Pucioasa
[COLOR=blue]“ Fiilor, a sosit timpul legământului nou, căci cineva din creștini spune că Dumnezeu a venit să [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorească[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit cu neprihănirea și n-am găsit fecior sau fecioară în toată țara ca să nu dorească [/COLOR][COLOR=fuchsia]căsătorie[/COLOR][COLOR=blue] trupească, dar Eu am venit din legea lui Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]14. [/COLOR]Copiii nu mai trebuie să fie zămisliți
[COLOR=blue]“ … Creștinilor, supravegheați-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un copil să nu se mai zămislească[/COLOR][COLOR=blue]. ” (21 noiembrie/4 decembrie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]16.[/COLOR] “Dumnezeu” s-a supărat și nu mai face căsătorii
[COLOR=blue]“ Uitați-vă și nu mai doriți fecioarelor căsătorie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a supărat și nu mai face căsătorii[/COLOR][COLOR=blue].” (23 februarie 1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]…………………………………………………[/COLOR]
|
poi nu tzi-e clar?
inca de la Nunta din Cana Galilei era suparat pe Casatoriile trupeshti, dar pentru Rugaciunile Preasfintei Nascatoare a Dat Vinul cel Nou caci cel vechi se terminase deci pacatele lor depashisera cu mult cele ale legii celei Vechi, shi a dat in 6 "butoaie, damigene, amfore" sau ce or fi fost, deci spre iertarea multzimii de pacate savarshite de cei casatoritzi cu ocazia nuntzii ori in toata viatza lor cheltuita in acest scop lumesc... caci casatoria la om nu este dupa Dumnezeu ci este atat de plina de pacate cat cele 6 butoaie cu vin pentru iertarea lor... deci vezi de cat vin spre iertarea pacatelor a fost nevoie?
astfel ca Imparatzia Cerurilor este pentru casatoriile Sfintzite, ce formeaza Trupul Ingeresc shi Duhovnicesc shi merg spre mantuire shi nu sunt pentru toate faradelegile pamantului in casa-bar-bordel a creshtinilor din zilele noastre.