23.01.2009, 19:16:25
|
 |
Member
|
|
Data înregistrării: 12.12.2008
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de danyel
Eu niciodata n-am pus pret pe datele exacte in materie de credinta, si stiu ca nu avem nicio dovada ca Hristos sa se fi nascut in 25 decembrie..si..ce importanta are?
eu ma bucur ca serbam odata pe an, Nasterea Mantuitorului, adica evenimentul acela sfant care s-a petrecut acum 2000 de ani in Betleem , eveniment care este inceputul mantuirii noastre, noi nu sarbatorim data ci evenimentul, mi-e indiferent k nu e ziua exacta, vedeti voi, Pastele au data schimbatoare, niciodata nu sarbatorim data rastignirii si invierii lui Iisus ci evenimentul crucial din istoria mantuirii noastre, ce mi-e ca e 25 decembrie sau nu, daca nu sarbatoresti Nasterea Lui, atunci nici de ai sti data exacta nu ti-ar ajuta cu nimic, daca te bucuri cu bucuria sfanta de venirea lui in lume, atunci nu conteaza daca e sau nu data corecta..importanta e jertfa postului de dinainte si pregatirea noastra, restul..doar speculatii si interpretari lipsite de orice este duhovnicesc,
|
sunt de acord cu tine:).......astrologii, astronomii, vrajitorii, mediumurile si ghicitorile sunt toti niste prefacuti pagani si care vor sa il deruteze pe crestin si sa il departeze de Dumnezeu, orbindu-i sufletul:|
|