View Single Post
Vechi 23.01.2009, 23:16:26
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
La biserica greceasca unde merg eu am avut preot ieromonah, care dorea mult si se pregatea sa ajunga episcop, dorinta lui sa spulberat ,actualul episcop ia zis in fata ca nu v-a ajunge el episcop niciodata si asa sa suparat a parasit biserica si sa casatorit.A fost un soc pentru toata comunitatea si pentru cei care il cunostea de la alte biserici. Si eu cred ca odata ce ai jurat lui Dumnezeu nu mai poti da inapoi.
cand vrei un lucru si tii neaparat sa il ai, tocmai ca nu ti-l da Dumnezeu, mai ales ca stie ca nu ti-e de folos! El daca asta a urmarit prin calugarie ca sa ajunga episcop, nu si-a ales bine ADEVARATUL Scop al CAlugariei, cel de pocainta si MANTUIRE! Daca a ales sa fie episcop fara VOIA DIVINA normal ca satana l-a luptat intra-atat incat sa il scoata din calugarie! Orcum, pt el nu este Taina ce a facut... Pt un calugar nu mai exista TAINA CASATORIEI, se ingaduie numai pt cel ce a fost RASOFOR (purtator de rasa) sa se casatoreasca dar NU cu Taina Casatoriei ci cu NUNTA a doua! deci pt un calugar si mai ales preot, ce se poate face pt el? NIMIC!!!! Sa se intoarca in Mre si sa se pocaiasca... fereasca Dumnezeu de DReptatea Sa...
Reply With Quote