View Single Post
Vechi 24.01.2009, 06:11:04
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]A murit un om dupa ce patru ore a fost plimbat de la o sectie la alta, de la un spital la altul. [/COLOR]
[COLOR=green]A murit pentru ca medicilor nu le-a pasat. A murit pentru ca, cica nu avea asigurare medicala. [/COLOR]

[COLOR=green]Nu e prima data cand la noi se intampla asa ceva. Dar nu am auzit pana acum sa se ia vreo masura dura, reala impotriva vinovatilor... [/COLOR]

[COLOR=green]Mie imi pasa! Dvs va pasa? In locul acelui suferind putea sa fie unul dintre noi, un parinte de-al nostru, un prieten sau o ruda draga. [/COLOR]

[COLOR=green]Nu cunosc punctul de vedere al bisericii pentru ca nici un preot n-a iesit pe TV-uri...[/COLOR]

In toata America de Nord e asa. N-ai asigurare, esti gata.
Sincer imi pare rau de acel biet om, Dumnezeu sa-i ierte pacatele si sa-l aseze in loc de odihna si cu verdeata!!! Amin.

Uite de ex. sotul meu are cancer la ficat, trebuia facut transplant, insa din cauza asigurarii care nu acopera, l-au taiat de pe lista.
Pe de alta parte, el nu primeste nici un fel de medicament, fiind oarecum destinat mortii oricum, din punctul de vedere al sistemului sanitar de aici.
Are si diabet, iar insulina cu acele si testele sangelui ne costa 800$/ luna, bani care trebuiesc dati din buzunar.

Aici avem nevoie de multe rugaciuni, multe slujbe de maslu, multe acatiste...altfel murim aici mai rau ca si cainii.

Interesant este faptul ca pentru caine exista o asistenta medicala nemaipomenita, medicamente etc.