Subiect: Locul copilariei
View Single Post
Vechi 24.01.2009, 15:19:25
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Draga Dorina, desi ma doare capul de la o gripa care ma cam bazaie de duminica, mai binedispus cu intamplarea cu sarpele si pisoii pofticiosi de lapte.
Mi-ai adus aminte ca aici la Ghiroda, a trebuit sa ma obsinuiesc cu existenta in curte si chiar in casa a pisicutelor. Aveam copii mici si am primit de la o vecina o pisicuta roscata cu alb, un bibelou de pisicuta. A crescut, a devenit mamica si in fiecare an, ne daruia cate 4 pisoi incredibil de dragalasi. In toti anii, cei patru pisoi erau pictati la fel, unul era tigru gri, unul era tigru gri cu mult alb, unul era alb cu putine pete negre si unul era roscat ca si ea.
Pot sa-ti spun ca i-am crescut pe toti si cand puteau sa manance singuri ii ducea sotul la scoala din Ghiroda, unde era profesor si director de scoala, si-i daruia copiilor carora le erau dragi animalele. Au trecut anii si am dus-o la doctor si am operat-o sa nu mai poata avea pisoi. A trait mai bine de 17 ani langa noi, era curata, nu facea mizerie pe jos, nu fura mancarea de pe masa, copii o rasfata mereu si am plans mult dupa ea cand ne-a parasit.
Era o mama desavarsita cu puii ei, cum ii mai spala, cum se juca cu ei, cum ii invata sa prinda soareci. Acum avem un motan care mai mult doarme, dar are si el deja vreo 10 ani.
Sa inteleg ca ai ceva carti publicate? Poeziile scrise pe Forum sant compozitii proprii? Ti-am zis eu ca esti minunata ! Felicitari!
Doamne ajuta! Spor la compozitii literale !
Iti doresc sa te faci sanatoasa cat mai curand,si vreau sa-ti spun ca ma bucur sincer cand oamenii inteleg ca bucuriile vietii stau in lucruri firesti si aparent marunte care sunt mereu alaturi de noi.Sa tii in brate un mic animal,sa mirosi o floare pe care tu ai sadit-o,sa atingi obrajorul catifelat al unui copilas sa-l faci sa zambeasca iata motive pentru care trebuie sa multumim lui Dumneteu in fiecare clipa.
Am scris de cand eram copil dar abia anul trecut mi-am facut o preocupare din asta.
A purta o discutie civilizata,a nu jicni pe nimeni,a spune celui cu care discuti ceea ce tu ai dori sa auzi de la dansul si a te folosi de ceea ce are semenul in plus fata de tine,aceata cred ca ar trebui sa fie atitudinea
unui crestin fata de celalat.Daca crezi ca fiind asa, un om este minunat atunci trebuie sa-ti spun ca toti acei care se comporta in felul acesta,sunt minunati!
Cand am deschis acest topic m-am gandit si la cei sapte ani de acasa asa cum inca se mai obisnuia pe vremea noastra!
Reply With Quote