Citat:
În prealabil postat de sorin_m
Recunosc ca prima impresie a fost ca sunt foarte ciudati, dar dupa ce i-am cunoscut am ramas uimit de cat de minunat le-a transformat Dumnezeu viata. Este chiar incredibil !
Am inghitit totusi cu noduri aceasta lectie si a trebuit sa accept ca Dumnezeu este si in viata lor !
|
Sorin,tin sa te contrazic in unele privinte....
Si eu sunt tot din Targoviste ,am fost de cateva ori la Speranta Vietii invitat de mai multe cunostinte si am avut ocazia sa cunosc multe persoane acolo,unde am si multi prieteni.Insa in acelasi timp,am vazut si foarte multe lucruri care sunt in contradictie cu invatatura cea adevarata si cu Sf.Scriptura.Interesant este ca pastorul acestei biserici,afirma ca a format aceasta biserica in urma unei viziuni pe care a avut-o in 1994!!Inchipuieti ce s-ar intampla daca toti am avea cate o viziune si am infiinta cate o biserica....dupa bunul nostru plac!!! Acesta este si motivul pentru care penticostalii s-au ramificat in "1001"de biserici,si fiecare dintre ele spun ca este cea adevarata.Biserica lui D-zeu,cea ADEVARATA este Una singura Sorine,EA este "stalpul si temelia adevarului"de la formarea in secolul I pana in prezent si in veci. Unde a fost biserica Speranta Vietii acum 20 de ani,acum 100 de ani,acum1000 de ani......toti oamenii care au trait pana la formarea acestei biserici (si in general a protestantilor!!!) au trait in intuneric?
Adevarata credinta a lor (si a neoprotestantilor) nu este in Hristos,ci in imaginea falsa pe care si-o fac despre EL.Hristos este ADEVARUL si cel care vrea sa-L iubeasca pe Hristos trebuie sa invete a iubi ADEVARUL (Ioan 14:21) si poruncile LUI.