Citat:
Īn prealabil postat de ory
Nu are rost sa mai comentez,ramaneti voi cu bogatia de "teorii",cu imaginile fermecatoare ale unei realitati abstracte,ignorand in mod voit realitatea din jur,din noi insine si cea de dincolo de noi.Astfel devenind niste parveniti ale uneio credinte care nu reuseste aproape niciodata sa se intrupeze intru duh si fapta.
N-am sa contest niciodata calugaria,ci minciuna si ipocrizia din sanul acesteia.
|
Draga ory, nu contest experienta ta proasta avuta in manastire; dar nu toti am avut parte de asemenea experienta negativa. Situatia mea si altora ca mine, este de asa natura, incat sunt obligata sa merg pe la biserici si manastiri prin tara, acolo unde ma duc drumurile si nu am intalnit asemenea calugari sau preoti, a caror existenta nu o contest, care sa isi bata joc de asezamantul sau biserica in care sunt; chiar dimpotriva, am gasit oameni deosebiti, fie ca erau calugari, fie preoti.
Acum e randul tau sa te gandesti, de ce tu ai fost pusa in situatiile respective, care au lasat asemenea sechele in sufletul tau. Si deasemeni sa te intrebi, daca nu e momentul sa ierti si sa uiti, ca sa poti face un nou inceput.
Oare crezi ca noi nu am avut deceptii si am suferit rele din partea multora? Dar am ajuns la concluzia ca e mai bine sa iert si sa-i las in urma mea pe acestia, facand loc in viata mea celor cu care am ceva de impartit.
Incearca sa fii buna cu tine si cu sufletul tau si iarta-i! Uitarea vine apoi de la sine.
Nu te mai chinui, draga mea, cu amintirea lor!